Πέμπτη 22 Οκτωβρίου 2015

Στον «αέρα» η Λαϊκή Αγορά της Αγίας Τριάδας

Στον «αέρα» βρίσκεται η Λαϊκή Αγορά της Αγίας Τριάδας, κι αυτός είναι ο λόγος που δεν πραγματοποιήθηκε τις τελευταίες εβδομάδες. Η λειτουργία της θα αρχίσει μόλις υπάρξει έγκρισής της από το Περιφερειακό Συμβούλιο Κεντρικής Μακεδονίας, που θα συζητήσει το θέμα στην προσεχή συνεδρίασή του.

Μετά από απόφαση που είχε λάβει το δημοτικό συμβούλιο Θερμαϊκού, ύστερα από πρόταση του τοπικού συμβουλίου Αγίας Τριάδας, είχε καθοριστεί ως ημέρα πραγματοποίησης της λαϊκής αγοράς στην Αγία Τριάδα κάθε Τρίτη. Μάλιστα τότε βιάστηκαν κάποιοι παραγωγοί και πωλητές λαϊκών αγορών και έστησαν πάγκους ορισμένες Τρίτες, χωρίς όμως την έγκριση της δημοτικής αρχής.
Στο μεταξύ, υπήρξε η θετική γνωμοδότηση της Τροχαίας για το χώρο όπου θα λειτουργήσει η λαϊκή, ενώ υπήρξε έγκριση και της διεύθυνσης λαϊκών αγορών.

Η νόμιμη λειτουργία της Λαϊκής Αγοράς στην Αγία Τριάδα θα αρχίσει μόλις υπάρξει η αναμενόμενη έγκριση του Περιφερειακού Συμβουλίου, ενώ την ίδια στιγμή κανονικά λειτουργεί η Λαϊκή Αγορά στο Αγγελοχώρι, κάθε Σάββατο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.