Πέμπτη 22 Οκτωβρίου 2015

Σε 1.210 ανέρχονται οι άποροι στο Δήμο Θερμαϊκού που συμμετέχουν στο Πρόγραμμα Επισιτιστικής Βοήθειας

Σε 1.210, ανέρχονται οι δημότες του Θερμαϊκού, των οποίων εγκρίθηκαν οι αιτήσεις για συμμετοχή στο πρόγραμμα επισιτιστικής και βασικής υλικής συνδρομής από το «Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Άπορους» ((ΤΕΒΑ/FEAD). Συνολικά είχαν υποβληθεί 1.368 αιτήσεις που αφορούσαν 2.607 ωφελούμενα μέλη. Από τις αιτήσεις αυτές απορρίφθηκαν οι 158 για να απομείνουν 1.210 δικαιούχοι.

Για τις αιτήσεις που απορρίφθηκαν, οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να υποβάλλουν την ένστασή τους εντός επτά (7) ημερολογιακών ημερών από την επόμενη της δημόσιας ανακοίνωσης τους, (συγκεκριμένα από 21/10 έως 27/10), στο Τμήμα  Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας και Πολιτισμού του Δήμου Θερμαϊκού, (Περαία, οδός Δευκαλίωνος 23) καθημερινά από τις 9:00 -13:00.
Κατά την κατάθεση ενστάσεων, ο ενδιαφερόμενος θα υποβάλει τα δικαιολογητικά-έγγραφα (απλές φωτοτυπίες), τα οποία στοιχειοθετούν τους λόγους της ένστασης, έχοντας μαζί του τον αριθμό αίτησης που κατάθεσε ή το ΑΜΚΑ και το ΑΦΜ.
Πληροφορίες δίδονται στο τηλέφωνο: 23920 22341.
Πίνακας ανακοινώσεων των αποτελεσμάτων θα αναρτηθεί σε όλα τα σημεία κατάθεσης των αιτήσεων των δυνητικά ωφελούμενων.
Παρατίθεται στη συνέχεια πίνακας ανακοινώσεων των αποτελεσμάτων, όπως εστάλη από το Υπουργείο Εργασίας Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Εθνικό Ινστιτούτο Εργασίας και Ανθρώπινου Δυναμικού, ο οποίος περιλαμβάνει τον αριθμό πρωτοκόλλου της αίτησης με την ένδειξη ''εγκεκριμένη – απορριφθείσα''.
             

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.