Πέμπτη 22 Οκτωβρίου 2015

Έρανος στο δημοτικό συμβούλιο Θερμαϊκού για τους πρόσφυγες

Ένα σημαντικό ποσόν, συγκεντρώθηκε μετά από έρανο μεταξύ των μελών του δημοτικού συμβουλίου Θερμαϊκού, το βράδυ της Τετάρτης, προκειμένου να αγοραστούν αδιάβροχα για τους πρόσφυγες στην Ειδομένη. Η πρόταση, που διατύπωσε ο επικεφαλής της «Συμπολιτείας Θερμαϊκού», υιοθετήθηκε αμέσως από τον δήμαρχο Θερμαϊκού και όλους τους δημοτικούς συμβούλους, οι οποίοι με τη χειρονομία αυτή, εξέφρασαν με τον καλύτερο τρόπο την αλληλεγγύη τους προς τους δοκιμαζόμενους συνανθρώπους μας.

Παράλληλα, η εκστρατεία συγκέντρωσης ειδών πρώτης ανάγκης που ξεκίνησε την προηγούμενη εβδομάδα ο δήμος Θερμαϊκού, με την ομόφωνη συστράτευση όλων των δημοτικών παρατάξεων, είχε μέχρι τώρα σημαντικά αποτελέσματα. Και τις επόμενες ημέρες ένα φορτηγό αυτοκίνητο, πρόκειται να μεταφέρει στην Ειδομένη, τη βοήθεια που συγκεντρώθηκε από τους πολίτες του Θερμαϊκού.
Όπως επισημάνθηκε στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου, η συγκέντρωση ανθρωπιστικής βοήθειας για τους πρόσφυγες, θα συνεχιστεί και το επόμενο διάστημα από το Δήμο Θερμαϊκού, ο οποίος, όπως ανακοινώθηκε, βοήθησε με συνεργείο του στην κατασκευή της εξέδρας, στην εκδήλωση «Περνάμε τα Σύνορα» που έγινε την περασμένη Κυριακή στο λιμάνι  για συμπαράσταση στους πρόσφυγες.

Παράλληλα τονίστηκε ότι η Διαπαραταξιακή Επιτροπή Υποστήριξης στους πρόσφυγες, θα συνεχίσει τη λειτουργία της και μετά το τέλος της εκστρατείας για τους πρόσφυγες, προκειμένου να παρέχει βοήθεια και στους αναξιοπαθούντες δημότες του Θερμαϊκού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.