Τρίτη 26 Απριλίου 2016

Χ.Ταχιάου: Χωρίς χαρτί υγείας το αεροδρόμιο «Μακεδονία»

Χωρίς χαρτί υγείας έχει μείνει εδώ και ημέρες το αεροδρόμιο «Μακεδονία» της Θεσσαλονίκης, σύμφωνα με δημοσίευμα του protagon.gr, που υπογράφει η πρώην βουλευτής Θεσσαλονίκης του Ποταμιού και στέλεχος του κόμματος, Χριστίνα Ταχιάου.

Όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα, εδώ και μια εβδομάδα δεν υπάρχει χαρτί υγείας ούτε σαπούνι στις τουαλέτες, ενώ δεν λειτουργούν και τα μηχανήματα που βγάζουν αέρα για το στέγνωμα των χεριών, στις τουαλέτες των γυναικών.
Αναλυτικά το δημοσίευμα:
«Να γινότανε στη Σκύρο, ξέρω ‘γω, ή στο αεροδρόμιο της Κοζάνης, να πεις πάει στο καλό. Το να ξεμένει, όμως, εντελώς, από χαρτί υγείας το πολυθρύλητο αεροδρόμιο «Μακεδονία» της Θεσσαλονίκης είναι, απλώς, εξωφρενικό.
»Κι όμως, εδώ και μια εβδομάδα δεν υπάρχει χαρτί υγείας ούτε σαπούνι στις τουαλέτες. Οσο για τα μηχανήματα που βγάζουν αέρα για το στέγνωμα των χεριών, στις τουαλέτες των γυναικών, τουλάχιστον, δεν λειτουργούν. Οι εργαζόμενοι στο αεροδρόμιο το γνωρίζουν και φέρνουν χαρτί από τα σπίτια τους, ενώ οι τουρίστες βρίσκονται προ εκπλήξεως κι αναζητούν κάποια λύση.
»Γιατί συνέβη αυτό; Απλούστατο: διότι δεν πληρώνεται το συνεργείο που έχει αναλάβει την καθαριότητα. Για το ύψος της οφειλής, κανείς δεν θέλει να μιλήσει. Ωστόσο στις 30 Ιουνίου λήγει η σύμβαση και φαίνεται πως ο ιδιώτης με το συνεργείο μετρά τις μέρες ως τότε.
»Δεν είναι η πρώτη φορά που αντιμετωπίζει πρόβλημα το αεροδρόμιο με προμήθειες ειδών, ακόμη και των πιο απλών. Δεν είναι, καν, η πρώτη φορά που έχει πρόβλημα με το χαρτί υγείας. Είναι κοινό μυστικό στη Θεσσαλονίκη, ότι η καλοκαιρινή σεζόν πέρσι πέρασε με το αεροδρόμιο να διαθέτει χαρτί υγείας χάρη σε σχετική χορηγία από τη ΔΕΘ HELEXPO. Κανείς δεν θέλει να το παραδεχτεί δημοσίως, αλλά λέγεται ευρέως ότι η υπερκατανάλωση που εμφάνισε πέρσι η ΔΕΘ HELEXPO σε χαρτί υγείας οφείλεται στο ότι το μεγαλύτερο μέρος του πήγαινε στο αεροδρόμιο.
»Το αεροδρόμιο «Μακεδονία» έχει, επίσης, ελλείψεις σε καύσιμα για τα πυροσβεστικά οχήματα, όπως και πέρσι, ενώ εργαζόμενοι κάνουν λόγο για τραγελαφικές καταστάσεις με τις προμήθειες στα γραφεία. Κάποιοι αναγκάζονται να φέρνουν από τα σπίτια τους όλα τα αναλώσιμα, άλλοι να παρακαλούν για χορηγίες σε ηλεκτρονικούς υπολογιστές οι οποίοι είναι απαραίτητοι για τη λειτουργία τμημάτων.

»Αλλά αυτά, πλέον, έχουν γίνει ρουτίνα…»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.