Πέμπτη 14 Απριλίου 2016

Να πρόεδρος δημοτικού συμβουλίου, να μάλαμα...

Ένα σύντομο σχόλιο του "Ακτιβιστή", περιγράφει πλήρως το κλίμα υπό το οποίο διεξάγονται οι συνεδριάσεις του δημοτικού συμβουλίου Θερμαϊκού, εξαιτίας της εριστικής και προκλητικής στάσης του προέδρου του δημοτικού συμβουλίου Σπ.Αδαμίδη, που κάθε φορά δυναμιτίζει την ατμόσφαιρα, προκαλώντας εντάσεις και διαξιφισμούς.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα η χτεσινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου, κατά την οποία δεν δίστασε να διατυπώνει πικρόχολα σχόλια ακόμη και την ώρα που διάβαζε την επιστολή παραίτησης των τριών δημοτικών συμβούλων της "Συμπολιτείας Θερμαϊκού". 
Σχετικά με την στάση του κ.Αδαμίδη, έγραψε ο Ακτιβιστής:  
"Να παρατηρήσουμε πως συνεχίζονται οι  εριστικής προκλητικότητας σχολιασμοί του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου, που δυναμυτίζουν ένα ήδη τεταμένο κλίμα. Με χαρακτηρισμούς και με στυλ θεατρινίστικο που συχνά εκτοξεύει - που θα πρέπει να αποφεύγονται -σαφώς εκθέτει το σύνολο των συναδέλφων του της πλειοψηφίας ( που μεροληπτικά κακώς νομίζει ότι εκπροσωπεί) και θα πρέπει ο δήμαρχος να τον απομακρύνει από την θέση που κατέχει το συντομότερο δυνατό. Είναι επιεικώς η χειρότερη διεύθυνση συνεδριάσεων δημοτικού συμβουλίου Θερμαϊκού που έχει γίνει ποτέ".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.