Σάββατο 9 Απριλίου 2016

Ξεκινάει η λειτουργία του δημοτικού λαχανόκηπου Θέρμης

Ξεκινάει η υποβολή αιτήσεων στο Δήμο Θέρμης για συμμετοχή στο πρόγραμμα «Λειτουργία Δημοτικού Λαχανόκηπου Θέρμης», που βρίσκεται στη Ν. Ραιδεστό. Με ανακοίνωσή του ο Δήμος Θέρμης, καλεί όλους τους ενδιαφερόμενους δημότες του να υποβάλλουν αιτήσεις συμμετοχής.

Στους συμμετέχοντες στο πρόγραμμα θα παραχωρηθεί μια μικρή έκταση γης (50-80 τμ.) με σκοπό την καλλιέργεια λαχανικών για την κάλυψη των ατομικών & οικογενειακών αναγκών τους.
Η νέα αυτή πρωτοβουλία του Δήμου Θέρμης απευθύνεται σε όλους τους δημότες, ενώ προτεραιότητα στην ικανοποίηση των αιτημάτων θα έχουν όσοι δημότες ανήκουν σε κοινωνικά ευάλωτες ομάδες (όπως οι άνεργοι, οι πολύτεκνοι και οι μονογονεϊκές οικογένειες). Η διάρκεια της παραχώρησης των τμημάτων γης στον δημοτικό λαχανόκηπο είναι ετήσια και θα γίνεται έναντι ενός ελάχιστου συμβολικού τμήματος.
Η υποβολή των αιτήσεων συμμετοχής ξεκινάει : Από Δευτέρα 11/04/2016 έως Παρασκευή 22/04/2015
Οι αιτήσεις θα υποβάλλονται στο κτίριο της Οικονομικής Υπηρεσίας στο Τριάδι, στο Δημαρχείο Θέρμης καθώς και στα Δημοτικά Καταστήματα Βασιλικών και Τριλόφου από τις 8:30 έως τις 14:00. Στην περίπτωση που θα υπάρξει αριθμός αιτήσεων μεγαλύτερος από τη δυνατότητα παροχής τμημάτων γης, θα πραγματοποιηθεί δημόσια κλήρωση.
Οι μεριδιούχοι που έχουν παραλάβει τμήμα γης και δεν το καλλιεργούν πλέον θα πρέπει να υποβάλλουν αίτηση διακοπής της χρήσης του δικαιώματος τους κατά την ίδια χρονική περίοδο.

Για περισσότερες πληροφορίες στα τηλέφωνα 2310478010 , 2310478048 και 2310478049.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.