Πέμπτη 28 Απριλίου 2016

Ακτιβιστής: ΕΥΓΕ εις τριπλούν στον κ.Μαυρομάτη για τα περί αμμοληψίας

Το φορτηγό του Δήμου σε αναζήτηση... "πακτωμένων απορριμμάτων". Και μόνο η
είσοδος μηχανημάτων και οχημάτων στην προστατευόμενη περιοχή, αποτελεί αδίκημα 
Ιδιαίτερα καυστικό, το σχόλιο της ειδησεογραφικής ιστοσελίδας «Ακτιβιστής» για το σκάνδαλο με την παράνομη αμμοληψία στον Ποταμό, διακωμωδώντας τις…. διαβεβαιώσεις του δημάρχου Θερμαϊκού ότι… «δεν έγινε καμιά αμμοληψία». Απευθύνοντάς του «Εύγε» εις τριπλούν για τις δηλώσεις του αυτές.

Το σχόλιο του «Ακτιβιστή» έχει ως εξής:
«Απορίες και ευχάριστες διαπιστώσεις από την απάντηση του δημάρχου Θερμαϊκού Γιάννη Μαυρομάτη σχετικά με τις αμμοληψίες στον υδροβιότοπο και την προσφορά πάρκινγκ σε ιδιοκτήτες του μπιτσόμπαρου στον Ποταμό:

  • Μ' αρέσει που σύμφωνα με την παραδοχή του δημάρχου και το δελτίο τύπου που προηγήθηκε (καλό να δημοσιοποιηθεί και η επίσημη βεβαίωση) το αστυνομικό τμήμα Θερμαϊκού έστειλε "εποχούμενη περιπολία που επιλήφθηκε των καταγγελιών για παράνομη αμμοληψία". Συγχαρητήρια στο τμήμα που μπορεί να γίνεται της ... Πόπης (δεν έχω τίποτα με το όνομα, είναι απλά εύσχημος τρόπος για να μην χρησιμοποιήσω άλλο όνομα ή ιδιότητα) με τις κλοπές, διαρρήξεις, βιαιοπραγίες στην περιοχή ευθύνης του, να μην προλαβαίνει να παρίσταται και από την άλλη να επιλαμβάνεται για υποθέσεις αμμοληψίας σε περιοχή που καλύπτει το Αστυνομικό τμήμα Επανομής. ΕΥΓΕ, ΕΥΓΕ, ΕΥΓΕ (τρις).
  • Μου άρεσε ιδιαίτερα που ο Δήμαρχος δήλωσε υπεύθυνα πως δεν έγινε ΚΑΜΙΑ ΑΜΜΟΛΗΨΙΑ και για να δικαιολογήσει το JCB και το φορτηγό του Δήμου διαβεβαιώνει πως πήγαν εκεί για να καθαρίσουν την περιοχή των αμμοθινών από πακτωμένα σκουπίδια. Πρέπει να ήταν πολύ βαθιά πακτωμένα Δήμαρχε γιατί θα μπορούσε στο βάθος της αμμοληψίας (συγνώμη της απομάκρυνση των πακτωμένων απορριμμάτων) να χαθεί και κανένα μηχάνημα. 
  • Μου άρεσε ακόμα περισσότερο που ξεκαθάρισε ο Δήμαρχος πως για την άμμο που έπεσε στην ισοπεδωμένη έκταση (πάρκινγκ το λένε κάποιοι που δεν ξέρουν) ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ Ο ΔΗΜΟΣ. Απλά ΠΑΡΑΔΕΧΤΗΚΕ ΠΩΣ ΕΓΙΝΕ ΜΙΑ ΑΠΟΨΙΛΩΣΗ στην περιοχή, που όμως όπως είπε δεν είχε δέντρα. Πώς να είχε δήμαρχέ μου, ο υδροβιότοπος έχει χαμηλή βλάστηση, όπως αυτή αφαιρέθηκε με το γκρέιντερ για να δοθεί για χρήση σε πελάτες του παρακείμενου μπιτσόμπαρου
  • Και αφού όλα καλά και ωραία κατά τον κ. Μαυρομάτη στο τέλος ΔΕΣΜΕΥΤΗΚΕ να τοποθετήσει και δέντρα στην περιοχή που αποψίλωσε, ΣΕ ΠΡΩΤΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ....
ΕΥΓΕ, ΕΥΓΕ, ΕΥΓΕ (ξανά τρις) !!!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.