Τρίτη 19 Απριλίου 2016

Αποστομωτική απάντηση της «Συμπολιτείας» στον κ.Μαυρομάτη

Αποστομωτική απάντηση στον δήμαρχο Θερμαϊκού και την ανάρμοστη και απρεπή φραστική του επίθεση κατά της «Συμπολιτείας Θερμαϊκού», με τον προκατασκευασμένο και παραπλανητικό ισχυρισμό περί δήθεν «αναντιστοιχίας» ανάμεσα στον επικεφαλής της δημοτικής κίνησης και τα στελέχη της, δίνει η 19μελής Συντονιστική Επιτροπή της «Συμπολιτείας» σε καυστική ανακοίνωσή της.

Η Συντονιστική Επιτροπή καλεί τον κ. Μαυρομάτη να αναζητήσει την «αναντιστοιχία» αυτή στις συνεχείς παραιτήσεις μελών της παράταξής του από καίριες θέσεις της δημοτικής αρχής, ενώ τον προσκαλεί να παρακολουθήσει από κοντά τον τρόπο λειτουργίας της «Συμπολιτείας», τον πλούσιο, γόνιμο και ειλικρινή διάλογο που αναπτύσσεται διαρκώς στα όργανά της, την διαφανή και πλουραλιστική διακίνηση των ιδεών στις γραμμές της. Ώστε, όπως υπογραμμίζει,  να αντιληφθεί επιτέλους ο δήμαρχος Θερμαϊκού τι σημαίνει έλεγχος, τι λογοδοσία και πως πρέπει να δραστηριοποιείται ένας οργανισμός Τοπικής Αυτοδιοίκησης.
Τέλος το ανώτατο όργανο της «Συμπολιτείας Θερμαϊκού» επισημαίνει ότι η  προκλητική επίθεση του κ.Μαυρομάτη, δεν είναι άσχετη με τον αντίκτυπο που είχε η δημοσιοποίηση προς ελληνικούς και διεθνείς οργανισμούς της αναφοράς για την αντιδημοκρατικής νοοτροπίας φίμωση της παράταξης από τη διοίκηση του Δήμου. Ενώ επίσης διαβεβαιώνει ότι οι μέχρι τώρα προσπάθειες για την κατασυκοφάντηση της «Συμπολιτείας», για την κατάπνιξη της φωνής της, όχι μόνο δεν κλόνισαν την ενότητα, αλλά παράλληλα αυξάνουν καθημερινά την απήχησή της στους δημότες του Θερμαϊκού.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της Συντονιστικής Επιτροπής, έχει ως εξής:

Συμπολιτεία Θερμαϊκού
ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ
                                                            Ανακοίνωση
Η Συντονιστική Επιτροπή της «Συμπολιτείας Θερμαϊκού» με έκπληξη πληροφορήθηκε την ανάρμοστη και απρεπή φραστική επίθεση του δημάρχου Θερμαϊκού κ. Μαυρομάτη απέναντι στην δημοτική μας παράταξη, στην τελευταία συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου, και τους εξωφρενικούς, παραπλανητικούς και προκατασκευασμένους ισχυρισμούς του ότι δήθεν υπάρχει "αναντιστοιχία" ανάμεσα στον επικεφαλής της «Συμπολιτείας», Σπύρο Κουζινόπουλο και τα στελέχη της.
Αλλού ας ψάξει ο κ.Μαυρομάτης να βρει "αναντιστοιχίες". Στην παράταξη εκείνη που σήμερα φυλλορροεί με τις συνεχείς παραιτήσεις στελεχών της από καίριες θέσεις της δημοτικής αρχής, εξαιτίας την ολοφάνερης εγκατάλειψης των προεκλογικών του "δεσμεύσεων" και της πλήρους διάστασης λόγων και έργων της διοίκησης του Δήμου Θερμαϊκού, κάτι που φάνηκε ξεκάθαρα από τις συνεχείς μεταμορφώσεις του κ.Μαυρομάτη σε πάμπολλα θέματα, τα συνεχή "είπα-ξείπα", τις ταλαντεύσεις και τις παλινωδίες του.
Με την ευκαιρία, θέλουμε να προσκαλέσουμε τον κ.Μαυρομάτη να παρακολουθήσει από κοντά τον τρόπο λειτουργίας της "Συμπολιτείας", τον πλούσιο, γόνιμο και ειλικρινή διάλογο που αναπτύσσεται διαρκώς στα όργανά της, την διαφανή και πλουραλιστική διακίνηση των ιδεών στις γραμμές της, ώστε επιτέλους να αντιληφθεί τι σημαίνει έλεγχος, τι λογοδοσία και πως πρέπει να δραστηριοποιείται ένας οργανισμός Τοπικής Αυτοδιοίκησης. Με δημοκρατικό τρόπο και όχι ηγεμονικά και απολυταρχικά, όπως δυστυχώς συμβαίνει σήμερα στο δήμο Θερμαϊκού.
Θεωρούμε ότι η εναντίον μας προκλητική επίθεση του κ.Μαυρομάτη, δεν είναι άσχετη με τον αντίκτυπο που είχε η δημοσιοποίηση προς ελληνικούς και διεθνείς οργανισμούς της αναφοράς μας για την αντιδημοκρατικής νοοτροπίας  φίμωση της παράταξής μας από τη διοίκηση του Δήμου. Τον διαβεβαιώνουμε όμως ότι οι μέχρι τώρα προσπάθειες για την κατασυκοφάντηση της "Συμπολιτείας", για την κατάπνιξη της φωνής της, όχι μόνο δεν κλόνισαν την ενότητα, αλλά παράλληλα αυξάνουν καθημερινά την απήχησή της στους δημότες του Θερμαϊκού.
                                                                        Περαία 17 Απριλίου 2016

Η Συντονιστική Επιτροπή της "Συμπολιτείας Θερμαϊκού"
1.Σπύρος Κουζινόπουλος, επικεφαλής της δημοτικής παράταξης
2.Χριστίνα Δεληχρίστου, συντονίστρια τμήματος ποιότητας ζωής
3. Παναγιώτης Ερμείδης, τέως αντιδήμαρχος
4. Πάνος Ζέρβας, υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος
4. Θοδωρής Ζδούκος, δημοτικός σύμβουλος
6. Γιώργος Κανούλας, υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος
7. Άννυ Καραμιχαήλ. υποψήφια δημοτική σύμβουλος
8.Παναγιώτης Κίρκος, συντονιστής τμήματος Οικονομίας
9. Βαγγέλης Κουκουρίγκος, τέως δημοτικός σύμβουλος
10. Σούλα Λιάπη, τοπική Σύμβουλος Περαίας
11. Αγησίλαος Μήλιος, τοπικός σύμβουλος Νέων Επιβατών
12. Παναγιώτης Μήλιος, συντονιστής τμήματος αθλητισμού, εκπαίδευσης και πολιτισμού
13. Αντώνης Παρταλιός, τοπικός σύμβουλος Επανομής
14. Τούλα Πορίδου, τοπική σύμβουλος Νέας Μηχανιώνας
15. Γιούλη Σαπλαούρα, Γραμματεία της Σ.Ε. της Συμπολιτείας
16. Βασίλης Σίσκος, τοπικός σύμβουλος Αγίας Τριάδας
17. Θοδωρής Τζίνας, πρώτος επιλαχών δημοτικός σύμβουλος
18. Γιάννης Τσακμάκας, δημοτικός σύμβουλος

19. Θανάσης Τσόκας, τοπικός σύμβουλος Περαίας 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.