Πέμπτη 28 Απριλίου 2016

Εθερόπλοος προς διοίκηση Μαυρομάτη: Έχετε ξεφτιλιστεί και δε μπορείτε να τα "μαζέψετε" πλέον

Η δημιουργία πάρκινγκ μέσα στην προστατευόμενη περιοχή Natura 2000,
ένα ακόμη "επίτευγμα" της διοίκησης Μαυρομάτη στο Δήμο Θερμαϊκού
Ξεφτιλίστηκε η διοίκηση του δήμου Θερμαϊκού στην υπόθεση με τις παράνομες αμμοληψίες στον Ποταμό, υπογραμμίζει σε σχόλιό της η πολύ καλή τοπική ιστοσελίδα της Επανομής «Εθερόπλοος». Παρατηρώντας ότι αδιάψευστο μάρτυρα, αποτελούν οι αποκαλυπτικές φωτογραφίες σχετικά με το περιβαλλοντικό έγκλημα, που ανέβασε στο διαδίκτυο ο κ.Παναγιώτης Καβαρντίνας ακόμη από τις 13 Απριλίου.

Στο σημερινό ΔΣ, ο συνήθως λαλίστατος δήμαρχός μας, κομπάζει προσπαθώντας να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα μετονομάζοντας τις (παράνομες ή όχι δεν έχει σημασία πλέον) αμμοληψίες στον Ποταμό, σε καθαρισμό "πακτωμένων απορριμάτων" και μπερδεύει από τις εισόδους του υδροβιότοπου μέχρι και τις μέρες που έγιναν τα συμβάντα.
Μ' όλο μου το σεβασμό κύριοι, έχετε ξεφτιλιστεί και δε μπορείτε να τα "μαζέψετε" πλέον. Αδιάψευστοι μάρτυρες, οι φωτογραφίες που "ανέβασε" ο Παναγιώτης Καβαρντίνας (και που κακώς δεν είδα πουθενά το όνομά του σε όσους χρησιμοποίησαν τις συγκεκριμένες φωτο) στις 13 Απριλίου. Μάλιστα, θα έπρεπε να διερευνηθούν περισσότερο και οι άμεσες ενέργειές του που δεν είναι γνωστές στον κόσμο, η καταγγελία που έκανε δηλαδή στην αστυνομία και τα τηλεφωνήματα στο δασαρχείο και στην Περιφέρεια, τα οποία περιέργως δεν είχαν καμμια τύχη.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.