Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου 2016

Ξαναρχίζει η λειτουργία της γραμμής 77 του ΟΑΣΘ

Γέμισε με χαλίκι το ρήγμα που είχε δημιουργηθεί στο δρόμο προς Πάλιουρα
Ξαναρχίζει κανονικά, ίσως και εντός της ημέρας, η λειτουργία των λεωφορειακών γραμμών του ΟΑΣΘ Νο 77 (Νέα Μηχανιώνα-Επανομή) και 69Β (ΙΚΕΑ-Επανομή-Πάλιουρα), μετά τη διευθέτηση της υποχώρησης του οδοστρώματος που είχε σημειωθεί στα Πάλιουρα τα ξημερώματα της 7ης Σεπτεμβρίου, στη διάρκεια της σφοδρής καταιγίδας η οποία έπληξε την περιοχή του Θερμαϊκού.

Όπως ενημέρωσε ο δήμαρχος Θερμαϊκού, Γιάννης Μαυρομάτης, κατά τη διάρκεια της χτεσινοβραδινής συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου, συνεργεία του δήμου κάλυψαν με χοντρό χαλίκι το ρήγμα που είχε δημιουργηθεί μετά την υποχώρηση του δρόμου, ενώ έγιναν εργασίες και για την αντιμετώπιση μιας κατολίσθησης που είχε σημειωθεί στην περιοχή του ναυπηγείου.
Μετά τις καταστροφές που προκλήθηκαν εξ αιτίας των ακραίων καιρικών φαινομένων, ο ΟΑΣΘ είχε διακόψει εντελώς τη λειτουργία της γραμμής 77, ενώ στη γραμμή 69Β τα λεωφορεία, αντί για τα Πάλιουρα, τερμάτιζαν στη στάση «Παλιό Τέρμα».

Στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου έγινε αρκετή συζήτηση και για τις ευθύνες που προκύπτουν από το γεγονός ότι καταστράφηκε ο δρόμος Μηχανιώνα-Επανομή μέσω Πάλιουρα, παρά το γεγονός ότι είχε ασφαλτοστρωθεί και είχε δοθεί στην κυκλοφορία μόλις πριν εννέα μήνες. Όμως η απάντηση της δημοτικής αρχής ήταν ότι δεν την αφορούσε το θέμα αυτό και δεν υπέγραψε την παραλαβή του δρόμου, καθώς η ασφαλτόστρωση, ήταν στις συμβατικές υποχρεώσεις του εργολάβου που είχε αναλάβει την κατασκευή του αποχετευτικού αγωγού από την Επανομή προς τον σταθμό βιολογικού καθαρισμού «Αινείας». 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.