Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου 2016

Μέτρα για την ομαλή διεξαγωγή του Τρίαθλου

Μέτρα, λαμβάνει η Τροχαίας Θέρμης για την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα Thermaikos Triathlon 2016, που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου στους Ν. Επιβάτες και την Περαία.

Αναλυτικά τα μέτρα για την Κυριακή 18/9/2016:
·      Διακοπή κυκλοφορίας οχημάτων στους Ν. Επιβάτες και την Περαία επί των οδών Ανθέων και Ξενίου Διός από τις 11:00 έως τις 15:00, όπου θα διεξαχθεί η ποδηλατική διαδρομή του Thermaikos Triathlon 2016.
·      Απαγόρευση κυκλοφορίας και στάθμευσης οχημάτων στην παραλιακή πλατεία Ν. Επιβατών επί την οδών Κανάρη και Εθν. Αντιστάσεως από τις 6:00π.μ. – 15:00 όπου θα είναι το επιχειρησιακό κέντρο του αγώνα με την αφετηρία, τον τερματισμό, την γραμματεία και την ζώνη αλλαγής.
·      Απαγόρευση στάθμευσης οχημάτων στους Ν. Επιβάτες και την Περαία επί των οδών Ανθέων και Ξενίου Διός από τις 5:00π.μ. έως τις 15:00, όπου θα διεξαχθεί η ποδηλατική διαδρομή του Thermaikos Triathlon 2016.
·      Επίσης εφιστά την προσοχή των πολιτών στον παραλιακό πεζόδρομο των Ν. Επιβατών και της Περαίας όπου θα πραγματοποιηθεί ο δρόμος αντοχής του αγώνα.
Η τροχαία ανακοίνωσε πως τα οχήματα που θα βρίσκονται σταθμευμένα στις παραπάνω οδούς θα απομακρύνονται με γερανό της τροχαίας σε παρακείμενες οδούς.  
Η κολυμβητική διαδρομή θα διεξαχθεί στην θαλάσσια περιοχή δυτικά της σκάλας των Νέων Επιβατών.
Η ποδηλατική διαδρομή ξεκινά από την πλατεία της παραλίας των Ν. Επιβατών επί της οδού Εθνικής Αντιστάσεως - δεξιά στροφή επί της οδού Ανθέων – αριστερή αναστροφή στη νησίδα της οδού Ανθέων – ευθεία επί της οδού Ανθέων – αριστερή στροφή επί της οδού Ξενίου Διός – αριστερή αναστροφή στη νησίδα επί της Ξενίου Διός – δεξιά στροφή επί της οδού Ανθέων – τέρμα Ανθέων και αριστερή ανατροφή – επανάληψη της ίδιας διαδρομής 3 φορές (3 Χ 6.900μ.) μετά τoν τρίτο κύκλο της διαδρομής -  δεξιά στροφή επί της Κανάρη – τερματισμός στην πλατεία της παραλίας Ν. Επιβατών.    

Η διαδρομή του δρόμου αντοχής ξεκινά από την πλατεία της παραλίας των Ν. Επιβατών επί της οδού Εθνικής Αντιστάσεως – συνεχίζει παραλιακά επί της πεζοδρομημένης οδού Κουντουριώτου – αναστροφή στο τέλος της οδού Ξενίου Διός και επιστροφή στην πλατεία της παραλίας των Ν. Επιβατών. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.