Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2016

Σοβαρές ενστάσεις της Μ.Βαρσάμογλου για τον τρόπο λειτουργίας της δημοτικής αρχής Θερμαϊκού

Σοβαρές ενστάσεις για τον τρόπο λειτουργίας της δημοτικής αρχής, διατύπωσε επώνυμα και εγγράφως η πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου της Νέας Μηχανιώνας κ.Μένη Βαλσάμογλου. Το αποτέλεσμα; Ο δήμαρχος κ.Γιάννης Μαυρομάτης, όπως αναφέρει δημοσίευμα του «Ακτιβιστή», να πάψει να την καλεί στα προσυμβούλια της δημοτικής του παράταξης !!

Τα θέματα που «τόλμησε» να θίξει η κυρία Βαρσάμογλου εγγράφως, και οδήγησαν στην προσωρινή (;) απομόνωσή της, έχουν να κάνουν με σοβαρά ζητήματα που αφορούν τη Νέα Μηχανιώνα και αποτελούσαν προεκλογικές δεσμεύσεις της δημοτικής αρχής οι οποίες απεμπολήθηκαν. Τα προβλήματα αυτά, σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα είναι:

· Η καθυστέρηση κατασκευής οστεοφυλάκιου στη Μηχανιώνα με συνέπεια την δυσλειτουργία των κοιμητηρίων και τις έντονες διαμαρτυρίες δημοτών για τις βεβιασμένες εκταφές προσφιλών τους προσώπων.

· Η υποστελέχωση της Δημοτικής Ενότητας Νέας Μηχανιώνας, αφού μετακινήθηκε χρήσιμο προσωπικό στην Περαία

· Η παντελής έλλειψη παιδικών χαρών στη Ν. Μηχανιώνα σε αντίθεση με άλλες δημοτικές κοινότητες

· Η μειωμένη χρηματοδότηση με αποτέλεσμα να μην αντικαθίστανται ούτε σπασμένα τζάμια στα γραφεία της δημοτικής κοινότητας

Εκείνο πάντως που φαίνεται να εξόργισε ιδιαίτερα τον κ.Μαυρομάτη και την ηγετική ομάδα της παράταξής του, ήταν στο σημείο της επιστολής της προέδρου της δημοτικής κοινότητας Νέας Μηχανιώνας όπου η κυρία Μένη Βαρσάμογλου αναρψωτιούνταν για το  πως βρέθηκαν χρήματα πολλών χιλιάδων ευρώ για την επίσκεψη και φιλοξενία του Προέδρου της Δημοκρατίας, τη στιγμή που δεν διατίθενται ελάχιστα χρήματα και δεν εξασφαλίζονται πόροι για αναγκαία έργα στη Ν. Μηχανιώνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.