Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου 2016

Για ακραία καιρικά φαινόμενα τη Δευτέρα προειδοποιεί η ΕΜΥ

Για ακραία καιρικά φαινόμενα από τη Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου, με ισχυρές βροχές και καταιγίδες που θα συνοδεύονται τοπικά από χαλαζοπτώσεις, ισχυρούς ανέμους (6-7 Μποφόρ) και πτώση της θερμοκρασίας, προειδοποιεί η ΕΜΥ.

Σύμφωνα με έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού που εκδόθηκε σήμερα από την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία, σημαντική μεταβολή του καιρού προβλέπεται από τις πρωινές ώρες της Δευτέρας από τα βορειοδυτικά.
Επισημαίνεται ότι ενδέχεται στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο και πιθανώς τη Δυτική Στερεά να εκδηλωθούν τα προαναφερθέντα φαινόμενα πρόσκαιρα και την Κυριακή (18-09-2016).
Πιο αναλυτικά, θα επηρεαστούν:
1. Τη Δευτέρα (19-09-2016):
Τα νησιά του Ιονίου, η Ήπειρος, η Δυτική Στερεά, η Δυτική Πελοπόννησος και σταδιακά η Μακεδονία, η Θράκη και πιθανώς πρόσκαιρα οι υπόλοιπες ηπειρωτικές περιοχές.
2. Την Τρίτη (20-09-2016):
Τα νησιά του Ιονίου, η Ήπειρος, η Δυτική Στερεά, η Δυτική Πελοπόννησος, η Θράκη, η Ανατολική νησιωτική χώρα και πιθανώς πρόσκαιρα οι υπόλοιπες ηπειρωτικές περιοχές. Από το απόγευμα προβλέπεται σταδιακή εξασθένηση των φαινομένων.
Οι πολίτες μπορούν να ενημερώνονται καθημερινά για την εξέλιξη των έκτακτων καιρικών φαινομένων στα τακτικά δελτία καιρού της ΕΜΥ και στην ιστοσελίδα της ΕΜΥ στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.emy.gr.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.