Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου 2016

Βουρκωμένη η Ν.Μηχανιώνα αποχαιρέτισε την 53χρονη Σταυρούλα

Ολόκληρη η Νέα Μηχανιώνα θρήνησε για το χαμό της 53χρονης Σταυρούλας Πιπερά, του τραγικού θύματος των πλημμυρών της 7ης Σεπτεμβρίου. Και εκατοντάδες κόσμου, τη συνόδεψε το μεσημέρι της Τρίτης στην τελευταία της κατοικία .

Τραγική φιγούρα, η μητέρα της, η οποία πριν από πέντε χρόνια, το 2011, είχε χάσει από ηλεκτροπληξία και τον 42χρονο γιό της, αλλά και ο σύζυγος της Σταυρούλας, Κώστας, καθώς και οι τρεις θυγατέρες της. Mε τις κραυγές πόνου η χαροκαμένη μάνα, έκανε όλους όσους παρακολουθούσαν τη νεκρώσιμη τελετή να βουρκώσουν και κάποιους να κλαίνε γοερά.  
Κατάμεστη ήταν η εκκλησία της Παναγίας Φανερωμένης της Μηχανιώτισσας από πλήθος κόσμου όλων των ηλικιών, που έσπευσαν να πουν το ύστατο «χαίρε» και να ανάψουν ένα κερί στη μνήμη της συντοπίτισσας τους η οποία ήταν ιδιαίτερα αγαπητή, όχι μόνο στη γειτονιά της οδού Καραϊσκάκη όπου διέμενε οικογενειακώς, αλλά στο σύνολο των κατοίκων της Νέας Μηχανιώνας και τον υπόλοιπο δήμο Θερμαϊκού.

Στη νεκρώσιμη ακολουθία, χοροστάτησε ο μητροπολίτης Νέας Κρήνης και Καλαμαριάς κ. Ιουστίνος, ο οποίος στο τέλος της τελετής, σε έναν επικήδειο λόγο που εκφώνησε, δήλωσε ότι όλοι οι κάτοικοι του δήμου Θερμαϊκού είναι συγκλονισμένοι από τον αδόκητο θάνατο της Σταυρούλας Πιπέρα και ότι ο ίδιος, όσο διαρκούσε η αναζήτησή της, πολλά βράδυ προσεύχονταν στον Θεό για να βρεθεί ζωντανή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.