Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2016

Δημοτικό συμβούλιο Θεσσαλονίκης: «Δεν μπορεί να συνεχιστεί άλλο η κατάσταση με τον ΟΑΣΘ»

«Η συνεχιζόμενη για τόσες μέρες ταλαιπωρία των πολιτών της Θεσσαλονίκης δεν μπορεί να συνεχιστεί άλλο», τονίζει το Δημοτικό Συμβούλιο Θεσσαλονίκης, με ψήφισμά του που εγκρίθηκε ομόφωνα, αναφορικά με την επίσχεση εργασίας των εργαζομένων στον ΟΑΣΘ.

Όπως αναφέρεται στο ψήφισμα: «Το Δημοτικό Συμβούλιο Θεσσαλονίκης  απαιτεί από την Κυβέρνηση και τον αρμόδιο Υπουργό Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων κ. Χρήστο Σπίρτζη να προχωρήσουν στην άμεση καταβολή των δεδουλευμένων των μηνών Ιουλίου, Αυγούστου και –ήδη- Σεπτεμβρίου στους εργαζόμενους του ΟΑΣΘ, ώστε να αρχίσει αμέσως η λειτουργία της αστικής συγκοινωνίας στην πόλη μας, του μοναδικού δηλαδή μέσου εξυπηρέτησης των συμπολιτών μας.
Άλλωστε η καταβολή των δεδουλευμένων έχει ήδη συμφωνηθεί με το Πρακτικό Συμφιλιωτικής Διαδικασίας που υπεγράφη στο Υπουργείο Εργασίας την 25/8/2016 μεταξύ του Γενικού Γραμματέα του Υπουργείου Εργασίας ,της Γενικής Γραμματέως του Υπουργείου Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων και εκπροσώπων των εργαζομένων και της Εταιρίας, δηλαδή του ΟΑΣΘ.

Η συνεχιζόμενη για τόσες μέρες ταλαιπωρία των πολιτών της Θεσσαλονίκης δεν μπορεί να συνεχιστεί άλλο. Η κοινωνική και οικονομική ζωή της πόλης και της ευρύτερης περιοχής έχουν παραλύσει εντελώς. Η κατάσταση αυτή δεν είναι πλέον άλλο ανεκτή, εγγίζει τα όρια της εγκληματικής αδιαφορίας των αρμοδίων κρατικών λειτουργών, για να μην πούμε ότι τα έχει ξεπεράσει».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.