Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου 2016

Ποιά έργα προτείνει ο δήμαρχος μετά τις πλημμύρες

Πίνακα αρχικής καταγραφής και εκτίμησης κόστους αποκατάστασης των ζημιών που προκλήθηκαν από την  σφοδρή καταιγίδα της 6ης προς 7η Σεπτεμβρίου, επιδίδει στους υπουργούς που επισκέπτονται το Δήμο Θερμαϊκού και τις κατεστραμμένες περιοχές, ο δήμαρχος κ. Γιάννης Μαυρομάτης. Τα έργα που προτείνει, ανέρχονται συνολικά στο ποσό των 10.087.400,00 ευρώ.

Πρόκειται, όπως αναφέρεται στο έγγραφο του δημάρχου, σε έναν πίνακα αρχικής καταγραφής και αξιολόγησης των καταστροφών, καθώς «λόγω της αδυναμίας πρόσβασης σε πολλά σημεία του Δήμου και των εκτεταμένων προβλημάτων, η συνολική καταγραφή θα ολοκληρωθεί στο αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα, όταν θα αποκαλυφθεί και η συνολική έκταση των ζημιών».
Από τα έργα που προτείνονται, τα 19 αφορούν τη Δημοτική Κοινότητα της Αγίας Τριάδας, με εκτιμώμενο προϋπολογισμό το ποσό των 1.397.400 ευρώ, άλλα 13 έργα αναφέρονται στη Δημοτική Κοινότητα Επανομής, ένα έργο, αυτό της αγροτικής οδοποιίας  προτάθηκε για την Τοπική Κοινότητα Αγγελοχωρίου, ενώ άλλα 12 έργα αφορούν τη Δημοτική Κοινότητα ΜΗχανιώνας, με εκτιμώμενο προϋπολογισμό 5.270.000,00 ευρώ.  Τέλος, συμπεριλαμβάνονται έργα στα δίκτυα ύδρευσης περιοχών που έχουν πληγεί, ύψους 2.000.000,00 κι έτσι ο συνολικός εκτιμώμενος προϋπολογισμός ανέρχεται στα 10.087.400,00 ευρώ.

Δημοσιεύουμε στη συνέχεια ολόκληρο το έγγραφο του δημάρχου Θερμαϊκού με τα έργα που προτείνει:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.