Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου 2016

Σβήνουν οι ελπίδες για την ανεύρεση της 53χρονης Μηχανιώτισσας

Άκαρπες, είναι οι έρευνες που συνεχίζονται και σήμερα, για τρίτο 24ωρο, προκειμένου να εντοπισθούν κάποια ίχνη της 53χρονης Σταυρούλας Πιπερα που χάθηκε στη Νέα Μηχανιώνα στη διάρκεια της σφοδρής καταιγίδας και μάλλον σβήνουν και οι τελευταίες ελπίδες που υπήρχαν για την ανεύρεσή της.
Έρευνες για την 53χρονη και στη θαλάσσια περιοχή
Άνδρες της ΕΜΑΚ, της Αστυνομίας, του Λιμενικού και της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης «χτενίζουν» την περιοχή χωρίς όμως να εντοπίσουν μέχρι στιγμής τα ίχνη της, ενώ βατραχάνθρωποι που βούτηξαν χτες το μεσημέρι στη θαλάσσια περιοχή της πλαζ Νέας Μηχανιώνας, μπροστά από την ταβέρνα «Ρετσέλης» δεν κατόρθωσαν να βρουν το παραμικρό.
Δεν είναι της 53χρονης το κομματάκι υφάσματος που βρέθηκε
Ο σύζυγος και οι κόρες της 53χρονης Μηχανιώτισσας παρακολουθούν την εξέλιξη των ερευνών και προσεύχονται για μια ευχάριστη είδηση, η οποία δυστυχώς δεν έρχεται.
Ένα μικρό κομμάτι υφάσματος, που χθες το μεσημέρι βρέθηκε στην περιοχή,  προκάλεσε προβληματισμό και άσκοπη κινητοποίηση. Λίγο αργότερα, η μία κόρη της γυναίκας είπε ότι ενδεχομένως να πρόκειται για ύφασμα από τα ρούχα που φορούσε η μητέρα της όταν εξαφανίστηκε. 
Με αγωνία κάτοικοι παρακολουθούν τις έρευνες για την 53χρονη
Ωστόσο, η άλλη κόρη της αγνοούμενης, η οποία ήρθε από το εξωτερικό, μόλις πληροφορήθηκε πως αγνοείται η μητέρα της, δήλωσε κατηγορηματικά ότι το ύφασμα δεν ανήκει στην 53χρονη. Συγκεκριμένα, όταν οι δημοσιογράφοι την ρώτησαν αν αναγνωρίζει το ύφασμα που βρέθηκε, η κοπέλα είπε ότι «εγώ προσωπικά όχι. Δεν είναι της μητέρας μου. Η αδερφή μου είπε ότι νομίζει (ότι είναι της μητέρας), αλλά δεν είναι σίγουρη. Αυτή τη στιγμή κανένας δεν είναι σίγουρος για κάτι...
Ο Επιχειρησιακός Συντονιστής της Πυροσβεστικής στη Θεσσαλονίκη, Δημοσθένης Αναγνωστάκης επισήμανε ότι «οι έρευνες επικεντρώνονται στην παραλία της Νέας Μηχανιώνας, καθώς είναι το τελευταίο στίγμα που έδωσε η γυναίκα στον σύζυγό της. Βέβαια από την ώρα αυτή και μετά πιθανότατα να άλλαξαν τα δεδομένα».

Οι γονείς της 53χρονης
Σε κακή ψυχολογική κατάσταση βρίσκονται οι γονείς της Σταυρούλας Πιπερα που αγνοείται εδώ και αρκετές ώρες στη N. Μηχανιώνα Θεσσαλονίκης. Η 53χρονη γυναίκα που εργάζεται σε καζίνο έφυγε από την εργασία της με προορισμό το σπίτι της. Στο δρόμο την βρήκε η κακοκαιρία και η δυνατή βροχή με αποτέλεσμα να εγκλωβιστεί στο αυτοκίνητο της. Φοβούμενη αρκετά πήρε τηλέφωνο τον άνδρα της και με φωνές του είπε πως βγήκε από το παράθυρο του οχήματος.
Όπως είπε ο πατέρας της αγνοούμενης, η κόρη του μετά το τηλεφώνημα στον άνδρα της αγνοείται. «Ο νους μας πάει στο κακό. Ακόμη δεν έχουμε κάποιο σημείο ζωής και οι αρχές που την αναζητούν δεν έχουν εντοπίσει κάτι. Ήταν πολύ μεγάλη η κακοκαιρία και όλοι μας φοβόμαστε για τα χειρότερα. Η κόρη μου πρόλαβε και μίλησε με τον γαμπρό μου που ήταν και ο τελευταίος άνθρωπος που είχε επαφή. Όπως μου είπε του είπε από το τηλέφωνο «βοήθεια … έχω βγει από το παράθυρο».
Σύμφωνα με τον πατέρα, ο άνδρας της αγνοούμενης έφυγε από το σπίτι τους με το αυτοκίνητο του για να την βρει αλλά μάταια. Η γυναίκα είχε χαθεί. Τραγική ειρωνεία για την οικογένεια της Σταυρούλας το γεγονός πως το 2011 είχαν χάσει από ηλεκτροπληξία μέσα στο σπίτι τους το 42χρονο γιο τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.