Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2016

Προσοχή: Γίνονται έργα στον περιφερειακό Θεσσαλονίκης

Όπως ανακοίνωσε η Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, εργασίες συντήρησης στην εσωτερική περιφερειακή οδό Θεσσαλονίκης θα πραγματοποιούνται από σήμερα και μέχρι την Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου, ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες.

Σύμφωνα με τον προγραμματισμό της υπηρεσίας θα πραγματοποιηθούν οι εξής εργασίες:
1. Ανακατασκευή ασφαλτοτάπητα στο οδικό τμήμα μεταξύ του ανισόπεδου κόμβου Αεροδρομίου – Νέων Μουδανιών (Κ12) και του ανισόπεδου κόμβου  Κ10 στα Κωνσταντινοπολίτικα (Κωνσταντινοπολίτικα, Μαλακοπή, οδός Γρηγορίου Λαμπράκη) με κατεύθυνση προς δυτικά και με αποκλεισμό μίας λωρίδας κυκλοφορίας. Η ώρα έναρξης των εργασιών είναι στις 9:00 το πρωί.
2. Αποκατάσταση προστατευτικών στηθαίων, χωματουργικές εργασίες και καθαρισμός στο οδικό τμήμα της περιοχής μεταξύ του ανισόπεδου κόμβου Κ7 (Επταπυργίου) και του ανισόπεδου κόμβου Αεροδρομίου – Νέων Μουδανιών  (Κ12) με κατεύθυνση προς ανατολικά και με αποκλεισμό μίας λωρίδας κυκλοφορίας. Η  ώρα έναρξης των εργασιών είναι στις 6:00 το πρωί.
3. Κοπή βλάστησης (δένδρα και κλαδιά) και καθαρισμός στο οδικό τμήμα μεταξύ του ανισόπεδου κόμβου Κ8 (Τριανδρίας) και του ανισόπεδου κόμβου κ7 (Επταπυργίου) με κατεύθυνση προς δυτικά και με αποκλεισμό μίας λωρίδας κυκλοφορίας. Η ώρα έναρξης των εργασιών είναι στις 9:00 το πρωί.
Ήδη έχει γίνει η απαραίτητη συνεννόηση με τα κατά τόπους Τμήματα Τροχαίας Θεσσαλονίκης (Α’ και Β’), ώστε να γίνουν οι απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφαλέστερη διεξαγωγή της κυκλοφορίας στη διάρκεια των εργασιών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.