Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2016

«Πεθαμένη» η αγορά της Θεσσαλονίκης λόγω επίσχεσης ΟΑΣΘ

«Πεθαμένη» είναι η αγορά της Θεσσαλονίκης και βουτηγμένος στην απόγνωση ο εμπορικός της κόσμος λόγω της επίσχεσης εργασίας στον ΟΑΣΘ για δωδέκατη ημέρα, όπως ανέφερε ο αντιπρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης, Κοσμάς Καλογιάννης, μιλώντας σήμερα στον ραδιοφωνικό σταθμό του ΑΠΕ-ΜΠΕ «Πρακτορείο FM».

Αναφερόμενος στην αγοραστική κίνηση ο κ. Καλογιάννης μίλησε για «πλήρη διάλυση» της αγοράς και καταστήματα με «τζίρους 20 και 30 και 40 ευρώ ημερησίως», ενώ διερωτήθηκε πώς στο τέλος του μήνα οι συνάδερφοί του «θα καλύψουν υποχρεώσεις».
«Όλοι περιμένουμε να πουλήσουμε τα προϊόντα μας από τα οποία θα εκπληρώσουμε και τις υποχρεώσεις μας» σημείωσε. Πρόσθεσε ότι ο υπουργός Μεταφορών, Χρήστος Σπίρτζης, «πρέπει να αποφασίσει μαζί με τον ΟΑΣΘ για το τι θα γίνει τις επόμενες ημέρες», αναφερόμενος στα αποτελέσματα της σύσκεψης που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη με τη συμμετοχή εκπροσώπων της αυτοδιοίκησης και των παραγωγικών φορέων.
Για τις κινήσεις του ΕΣΘ, σημείωσε πάντως πως υπήρξαν και σκέψεις για κινήσεις δια της νομικής οδού: «Σκεφτήκαμε να γίνει κάποια αγωγή κατά παντός υπευθύνου» σχολίασε ο κ. Καλογιάννης τονίζοντας πάντως πως σε μια τέτοια περίπτωση θα υπάρξει αποτέλεσμα «που θα έρθει πολύ αργότερα».

«Εκείνο που μας ενδιαφέρει εμάς είναι να ξεκινήσουν χθες, ούτε καν αύριο» είπε τέλος αναφερόμενος στη λειτουργία του ΟΑΣΘ από εδώ και πέρα ο κ. Καλογιάννης για να καταλήξει πως «η συνεννόηση είναι πάνω από όλα» έτσι ώστε να «δώσουν ξανά ζωή στην πόλη».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.