Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου 2016

Συνεχίζεται η αναζήτηση για την άτυχη 53χρονη

Ενώ συμπληρώνεται σήμερα Τετάρτη μία ακριβώς εβδομάδα από τη σφοδρή καταιγίδα που έπληξε περιοχές του δήμου Θερμαϊκού, κυκλοφόρησε Omnibus Alert  για την αγνοούμενη 53χρονη γυναίκα στη Νέα Μηχανιώνα Θεσσαλονίκης που αγνοείται από την ώρα της μεγάλης πλημμύρας και παρά τις προσπάθειες που καταβλήθηκαν τις προηγούμενες ημέρες, δεν έγινε δυνατό να εντοπισθεί.

Όπως αναφέρει το Omnibus Alert «Η 53χρονη Σταυρούλα Πιπερά εξαφανίστηκε στις 07.09.16 στη Νέα Μηχανιώνα Θεσ/νίκης. Η σφοδρή βροχόπτωση που έπληξε την περιοχή σχεδόν σκέπασε το αυτοκίνητό της, ενώ γυρνούσε στο σπίτι της από την εργασία της. Τρομαγμένη από τη στάθμη του νερού που ανέβαινε επικίνδυνα επικοινώνησε με τον σύζυγο της, ο οποίος τη συμβούλεψε να βγει από το αυτοκίνητο. Από εκείνη τη στιγμή, γύρω στις 3.30 π.μ. διεκόπη κάθε επικοινωνία με το σύζυγο της και τα ίχνη της χάθηκαν. Το αυτοκίνητο της βρέθηκε λίγες ώρες αργότερα με το παράθυρο κατεβασμένο, από το οποίο πιθανότατα προσπάθησε να βγει.
Η ζωή της βρίσκεται σε κίνδυνο λόγω πιθανής παράσυρσης από τη βροχόπτωση. Εάν γνωρίζετε οτιδήποτε, καλέστε στο 100 ή στη Γραμμή Βοήθειας της Omnibus: 801 700 7707. Διευκρινίζεται ότι η αναδημοσίευση των σχετικών δεδομένων επιτρέπεται αποκλειστικά με σκοπό την εύρεση και για όσο διάστημα διαρκεί η αναζήτηση.
Δείτε τη φωτογραφία

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.