Τρίτη 12 Ιουλίου 2016

Επιτέλους, καθαρίζονται οι ακτές του Θερμαϊκού από φύκια

Επιτέλους, και ενώ βρισκόμαστε στην καρδιά του καλοκαιριού, άρχισαν με καθυστέρηση να καθαρίζονται οι ακτές του δήμου Θερμαϊκού , από τα φύκια, προκειμένου να πάψει το αντιαισθητικό φαινόμενο που αντιμετώπιζαν μέχρι πρόσφατα οι λουόμενοι στις παραλίες.

Όπως αναφέρεται σε δελτίο τύπου του δήμου Θερμαϊκού, μετά τον καθαρισμό των παραλιών του Αγγελοχωρίου και της Ν. Μηχανιώνας, συνεχίστηκαν οι εργασίες για τον καθαρισμό του παραλιακού μετώπου της Περαίας, των Ν. Επιβατών και της Αγίας Τριάδας, «προκειμένου να διατηρηθεί σε εξαιρετικό επίπεδο η κατάσταση του συνόλου του παραλιακού μετώπου που και φέτος υποδέχεται χιλιάδες λουομένων».
Ειδικό μισθωμένο μηχάνημα καθαρισμού κινήθηκε κατά μήκος της ακτογραμμής από τη σκάλα της Περαίας και προς τους Ν. Επιβάτες απομακρύνοντας τους σωρούς των φυκιών, άχρηστα αντικείμενα και σκουπίδια. Το απόγευμα ο καθαρισμός συνεχίστηκε στην αντίθετη πλευρά από τη σκάλα της Περαίας προς το δημοτικό αναψυκτήριο «Ακρωτήρι».

Η αντιδημαρχία Καθημερινότητας, καλεί τους επαγγελματίες και τους καταστηματάρχες να μαζεύουν ξαπλώστρες και ομπρέλες κατά τις βραδινές ώρες από τις πλαζ προκειμένου να διευκολύνουν το έργο του τακτικού καθαρισμού τους από το Δήμο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.