Τετάρτη 27 Ιουλίου 2016

Εξόρμηση της ΕΔΥΕΘ αύριο Πέμπτη στην Περαία

Η Επιτροπή για τη Διεθνή Ύφεση και Ειρήνη Θεσσαλονίκης (ΕΔΥΕΘ) με Δελτίο Τύπου που εξέδωσε, καλεί τα μέλη της και τους φίλους της ειρήνης να πάρουν μαζικά μέρος στην εξόρμηση  – κινητοποίηση που οργανώνει αύριο την Πέμπτη 28 Ιούλη, ώρα 19:30 στην παραλία των Νέων Επιβατών (συντριβάνι).

Η κινητοποίηση εντάσσεται στις δραστηριότητες της ΕΔΥΕΘ για την ενημέρωση του λαού της περιοχής σχετικά με τη Σύνοδο Κορυφής του ΝΑΤΟ 8 και 9 Ιούλη στη Βαρσοβία.
Την προηγούμενη Πέμπτη 21 Ιούλη κλιμάκιο της ΕΔΥΕΘ, με τη συμμετοχή φίλων της ειρήνης και από τη περιοχή του Σταυρού Θεσσαλονίκης, πραγματοποίησε μαζική εξόρμηση στην περιοχή μοιράζοντας την σχετική Ανακοίνωση της Ελληνικής Επιτροπής για τη Διεθνή Ύφεση και Ειρήνη.
Όπως αναφέρεται στο σχετικό δελτίο τύπου, στους κεντρικούς δρόμους του Σταυρού η ανακοίνωση συνάντησε το έντονο ενδιαφέρον, όχι μόνο των Ελλήνων παραθεριστών και των ντόπιων κατοίκων, αλλά και των ξένων τουριστών, αφού μοιραζότανε μεταφρασμένοι και στα αγγλικά, βουλγαρικά και ρουμανικά. Τουρίστες από τις γειτονικές χώρες – Σέρβοι, Βούλγαροι και Ρουμάνοι – συζήτησαν με τους εκπροσώπους της ΕΔΥΕΘ για τις αποφάσεις της Συνόδου, για τους τεράστιους κινδύνους για τους λαούς, που απορρέουν από αυτές και για την ανάγκη ο κάθε λαός στον τόπο του και όλοι οι λαοί μαζί να αντιδράσουν, να οργανώσουν και να συντονίσουν την πάλη τους, για να μην περάσουν και ν΄ ανατραπούν τα σχέδια των ιμπεριαλιστών στην περιοχή μας.
Η ΕΔΥΕΘ συνεχίζει την πρωτοβουλία της με καινούργια εξόρμηση στο Δήμο Θερμαϊκού. Σε συνεργασία με την Επιτροπή Ειρήνης Ανατολικής Υπαίθρου Θεσσαλονίκης πραγματοποιεί την Πέμπτη, 28 Ιούλη μαζική εξόρμηση στους Νέους Επιβάτες και στην Περαία.
Οι φίλοι της ειρήνης θα συγκεντρωθούν στις 19:30 στην παραλία των Νέων Επιβατών, στο σιντριβάνι (25η Μαρτίου στην παραλία) και με πορεία θα κατευθυνθούν προς την Περαία, ακολουθώντας τον παραλιακό δρόμο. Στη διαδρομή θα μοιραστεί η Ανακοίνωση της ΕΕΔΥΕ στα ελληνικά και μεταφρασμένη σε διάφορες γλώσσες.

Η ΕΔΥΕΘ καλεί τα μέλη της και τους φίλους της ειρήνης από τις Επιτροπές Ειρήνης της Θεσσαλονίκη να πάρουν μαζικά μέρος στην εξόρμηση  – κινητοποίηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.