Σάββατο 9 Ιουλίου 2016

Με το λεωφορείο για μπάνιο, τα μέλη των ΚΑΠΗ

Τη χαρά της θάλασσας και μάλιστα με καλή παρέα θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν τα μέλη των εννέα ΚΑΠΗ του δήμου Νεάπολης-Συκεών. Από τη Δευτέρα 11 Ιουλίου, μέχρι και τις 29 Ιουλίου, οι ηλικιωμένοι θα μπορούν, έναντι πολύ χαμηλού συμβολικού αντιτίμου, να απολαμβάνουν καθημερινά το μπάνιο τους στη θάλασσα των Φλογητών.

Το δημοφιλές πρόγραμμα «ΚΑΠΗ και Θάλασσα» που και φέτος υλοποιεί ο δήμος Νεάπολης-Συκεών διαρκεί τρεις εβδομάδες και συγκεκριμένα τις περιόδους από 11 Ιουλίου έως 15 Ιουλίου, 18 Ιουλίου έως 22 Ιουλίου και 25 Ιουλίου έως 29 Ιουλίου.
Κατά τη διάρκεια της πρώτης εβδομάδας του προγράμματος, που ξεκινά τη Δευτέρα, 420 άτομα θα μεταφέρονται καθημερινά στη θάλασσα για μπάνιο.
Η μεταφορά των συμμετεχόντων θα γίνεται από οκτώ λεωφορεία που έχει μισθώσει για αυτό το σκοπό το Δημοτικό Κέντρο Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης του δήμου Νεάπολης-Συκεών. Στις 8 κάθε πρωί τα λεωφορεία θα παραλαμβάνουν τους ηλικιωμένους από τα εννέα ΚΑΠΗ του δήμου και θα αναχωρούν στη συνέχεια για Φλογητά, από όπου θα επιστρέφουν το μεσημέρι.

Οι καθημερινές αυτές εξορμήσεις γίνονται με συνοδεία ναυαγοσωστών, φυσιοθεραπευτών, νοσηλευτών και εκπροσώπων των μελών των ΚΑΠΗ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.