Πέμπτη 14 Ιουλίου 2016

Νέες προσλήψεις στους δήμους Θέρμης και Θεσσαλονίκης

Σε νέες προσλήψεις προσωπικού με οκτάμηνη διάρκεια, προχωρούν οι δήμοι Θέρμης και Θεσσαλονίκης, αξιοποιώντας σχετικά προγράμματα που «τρέχουν» αυτό το διάστημα. Αναλυτικά: 

Καλλιτεχνικό- διδακτικό προσωπικό για τη λειτουργία της Διεύθυνσης Ωδείου της Δημοτικής Επιχείρησης Θέρμης κατά την ακαδημαϊκή περίοδο 2016-2017, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου έναντι αντιτίμου από τους ωφελούμενους, συνολικού αριθμού 64 ατόμων, για χρονικό διάστημα οκτώ ή εννέα μηνών, αναζητεί ο δήμος Θέρμης.
Οι υποψήφιοι θα πρέπει να έχουν την Ελληνική ιθαγένεια και να έχουν ηλικία 21 ετών και άνω. Δηλώνουν συμμετοχή συμπληρώνοντας αίτηση στην οποία αναφέρουν ρητά τον κωδικό της θέσης που διεκδικούν. Μαζί με την αίτησή τους πρέπει να υποβάλλουν υποχρεωτικώς τα εξής δικαιολογητικά: Φωτοαντίγραφο των δύο όψεων του ατομικού δελτίου ταυτότητας, φωτοαντίγραφο των τίτλων των σπουδών τους συμπεριλαμβανομένης και της επιμόρφωσης. Βεβαίωση προϋπηρεσίας στο αντικείμενο. Ως διδακτική εμπειρία νοείται η απασχόληση με σχέση εργασίας ή σύμβαση έργου στα μουσικά ιδρύματα εποπτείας Υπουργείου Πολιτισμού, Παιδείας και Θρησκευμάτων, σε καθήκοντα συναφή προς το αντικείμενο των προς πλήρωση θέσεων.
Oι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αναζητήσουν την σχετική προκήρυξη στην ηλεκτρονική διεύθυνση της Δημοτικής Επιχείρησης www.deppath.gr ή να την παραλάβουν από τα γραφεία της Δ.Ε.Π.Π.Α.Θ. (Δ/νση: Καραολή -Δημητρίου & Καπετάν Χάψα, τηλ. 2310.463423) καθημερινά Δευτέρα-Παρασκευή και ώρες από 09.00π.μ. έως 14.00 μ.μ. Η υποβολή των αιτήσεων και των δικαιολογητικών θα πραγματοποιηθεί έως Τρίτη 19/07/2016 στα γραφεία της Επιχείρησης, καθημερινά Δευτέρα-Παρασκευή και ώρες από 9.00 π.μ έως 13.00 μ.μ. Γίνεται δεκτή και η ταχυδρομική αποστολή της αίτησης με τα επισυναπτόμενα δικαιολογητικά.

Στο Βρεφοκομείο «Άγιος Στυλιανός»
Ανακοίνωση για την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου διάρκειας δύο μηνών, συνολικά εννέα ατόμων για την κάλυψη των έκτακτων και αυξημένων αναγκών του Δημοτικού Βρεφοκομείου Θεσσαλονίκης «Ο ΑΓΙΟΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ» που εδρεύει στη Θεσσαλονίκη, εξέδωσε ο δήμος Θεσσαλονίκης.

Πρόκειται για θέσεις βρεφονηπιοκόμου ΤΕ, βοηθό βρεφοκόμου ΔΕ, και φυλάκων -εργατών ΥΕ. Οι υποψήφιοι μπορούν να αναζητήσουν το Παράρτημα Ανακοινώσεων Συμβάσεων Εργασίας Ορισμένου Χρόνου με σήμανση έκδοσης «23-1-2015» και μέσω του δικτυακού τόπου του ΑΣΕΠ (www.asep.gr) και συγκεκριμένα μέσω της διαδρομής: Κεντρική σελίδα - Έντυπα αιτήσεων - Διαγωνισμών φορέων - Εποχικού (ΣΟΧ). Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση και να την υποβάλουν, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη  από δημόσια αρχή,  στην ακόλουθη  διεύθυνση: Δημοτικό Βρεφοκομείο Θεσσαλονίκης «Ο ΑΓΙΟΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ», 28ης Οκτωβρίου 99, Θεσσαλονίκη, τις εργάσιμες ημέρες και ώρες 8.00 π.μ. έως 2.00 μ.μ. Πληροφορίες: Ελένη Λάττα ( τηλ. επικοινωνίας: 2310932601, εσωτ.: 25 και 2310911600, εσωτ. 18. Προθεσμία υποβολής αιτήσεων μέχρι και 12-7-2016.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.