Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου 2016

Αντίδραση Γ.Λαζαρίδη στην κατάργηση Αστυνομικών Τμημάτων

Την αντίθεσή του στο νέο σχέδιο αναδιοργάνωσης των υπηρεσιών της ΕΛ.ΑΣ, στο Νομό Θεσσαλονίκης, όπου πρόκειται να κλείσουν Αστυνομικά Τμήματα, να υποβαθμιστούν κάποια σε αστυνομικούς σταθμούς, με ταυτόχρονη συγχώνευση προσωπικού, εξέφρασε ο βουλευτής των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Β’ Θεσσαλονίκης Γιώργος Λαζαρίδης.

Στο πλαίσιο αυτό, κατέθεσε την υπ’αριθμ .πρ. 1208/2.9.16 επίκαιρη Ερώτηση προς τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη με θέμα: «Συγχωνεύσεις Αστυνομικών Τμημάτων Νομού Θεσσαλονίκης».
Ενδεικτικά ανέφερε, ότι είναι κατανοητό, πως ένας από τους στόχους της απόφασης περί συγχώνευσης είναι η αναδιοργάνωση των υπηρεσιών της Ελληνικής Αστυνομίας και ο περιορισμός κάποιων δαπανών, όμως ο αντίκτυπος της πολιτικής αυτής ενέργειας στην κοινωνία δεν είναι θετικός, με τους πολίτες να ανησυχούν.
Καταλήγοντας ο βουλευτής των ΑΝ.ΕΛ. θέτει τα ερωτήματα:
· Δεσμεύεστε για την συνέχιση λειτουργίας των Α.Τ. του Νομού Θεσσαλονίκης, πριν την οριστικοποίηση των επιμέρους σχεδίων αναδιοργάνωσης και σύμπτυξης των Υπηρεσιών;

· Αν Ναι, δεσμεύστε για εκσυγχρονισμό των μέσων αστυνόμευσης και του τεχνολογικού εξοπλισμού των αστυνομικών, δίνοντας λύση στα αμιγώς λειτουργικά προβλήματα του κλάδου;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.