Δευτέρα 1 Οκτωβρίου 2012

Σύσκεψη σήμερα για προβλήματα των επαγγελματιών

Το πρόβλημα των κλειστών επιχειρήσεων που διαρκώς αυξάνουν
θα αποτελέσει αντικείμενο της σημερινής σύσκεψης των επαγγελματιών

Σύσκεψη για τα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι επαγγελματίες και οι έμποροι του Θερμαϊκού, πραγματοποιείται σήμερα Δευτέρα 1η Οκτωβρίου, στις 7 το απόγευμα, στην αίθουσα συνεδριάσεων του δημοτικού συμβουλίου, στους Νέους Επιβάτες. Τη σύσκεψη συγκαλούν η Ομοσπονδία Επαγγελματιών και Εμπόρων Νομού Θεσσαλονίκης και ο Σύνδεσμος Επαγγελματιών και Βιοτεχνών Νέας Μηχανιώνας.

Όπως αναφέρουν ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών και Εμπόρων κ. Γιάννης Μανδρίνος και ο Γενικός Γραμματέας κ.Θεόδωρος Πουταχίδης, στη σύσκεψη θα συζητηθούν τα προβλήματα που απασχολούν τους μικρομεσαίους επιχειρηματίες, όπως το φορολογικό, το αναπτυξιακό, το ασφαλιστικό, ο ΟΑΕΕ, τα προβλήματα με τον ΕΟΠΥΥ, καθώς επίσης τα ιδιαίτερα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις του δήμου Θερμαϊκού αλλά και θέματα για την τουριστική προβολή και ανάπτυξη του δήμου.
Το φορολογικό και αναπτυξιακό θα αναλύσει ο καθηγητής του Τμήματος Οικονομικών Επιστημών του ΑΠΘ, κ.Δημήτρης Μάρδας και το ασφαλιστικό, ΟΑΕΕ και τα προβλήματα με τον ΕΟΠΥΥ θα τα αναλύσει ο προϊστάμενος Α΄Τομέα του ΟΑΕΕ Θεσσαλονίκης κ.Κώστας Ζεγκερίδης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.