Σάββατο 20 Οκτωβρίου 2012

K.Γκιουλέκας: "Θα είμαι ξανά υποψήφιος δήμαρχος"


«Θα είμαστε το 2014 και ως παράταξη αλλά και εγώ προσωπικά υποψήφιος δήμαρχος», δήλωσε ο κ. Κώστας Γκιουλέκας σε συνέντευξη Τύπου που έδωσε στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου Θεσσαλονίκης. Για να προσθέσει: «Ξεκινήσαμε μία μάχη που είναι διαρκής, συνεχής και όχι πρόσκαιρη. Επιδίωξή μας να αφήσουμε ένα λιθαράκι στην πόλη».

Μάλιστα, γνωστοποίησε ότι έχει ξεκινήσει ήδη σειρά επαφών με διάφορα πρόσωπα για να είναι υποψήφιοι με το συνδυασμό του και παρέπεμψε στο άμεσο μέλλον για τις σχετικές ανακοινώσεις.
Ο κ. Γκιουλέκας άσκησε σκληρή κριτική στο δήμαρχο Θεσσαλονίκης, τονίζοντας πως «ο κ. Μπουτάρης και οι συνεργάτες του έμειναν μετεξεταστέοι στα σοβαρά προβλήματα της πόλης. Εως το 2014 υπάρχει χρόνος, όμως δεν έχουν πρόγραμμα και σχέδιο». Επίσης, κατηγόρησε τη διοίκηση του δήμου αλλά και τον ίδιο το δήμαρχο Θεσσαλονίκης για αλαζονεία. «Ολη αυτήν την περίοδο κάναμε εποικοδομητική αντιπολίτευση και δεν ήμασταν σε διαρκή αντιπαράθεση. Δυστυχώς, όμως, προσκρούαμε πάντα σε άρνηση, αλαζονεία αλλά και οίηση που διακατέχει τη διοίκηση αλλά και τον ίδιο το δήμαρχο», σχολίασε ο κ. Γκιουλέκας.
Συγκεκριμένα, όσον αφορά τη διαχείριση των απορριμμάτων, ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης ανέφερε πως «η μάχη της καθαριότητας χάθηκε από τον Γιάννη Μπουτάρη και η Θεσσαλονίκη παραδόθηκε στα σκουπίδια. Οι εξαγγελίες του για καθαρή Θεσσαλονίκη τους πρώτους έξι μήνες της θητείας του διαψεύστηκαν στην πράξη. «Η Θεσσαλονίκη αξίζει περισσότερα από αυτά που διαθέτει. Αυτή η διοίκηση, για να καθαρίσει την πόλη από τα σκουπίδια, θα χρειαστεί να φτάσουμε στο έτος 2024», τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Γκιουλέκας, ο οποίος στη συνέχεια παρουσίασε σειρά φωτογραφιών για την κατάσταση στο ζήτημα των σκουπιδιών αλλά και σε άλλους τομείς όπου η διοίκηση του δήμου δεν κάνει καλά τη δουλειά της.
Στην εκδήλωση έδωσε το «παρών» το σύνολο της δημοτικής του ομάδας, καθώς και πολλά στελέχη του συνδυασμού του, ενώ δεν παραβρέθηκε κάποιο μέλος της τοπικής ηγεσίας της ΝΔ.
Πηγή: εφημερίδα «Αγγελιοφόρος»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.