Κυριακή 14 Οκτωβρίου 2012

Κλείνουν τα μαγαζιά την Πέμπτη οι καταστηματάρχες


Και ο εμπορικός κόσμος του δήμου Θερμαϊκού θα πάρει μέρος στο κλείσιμο των καταστημάτων, που έχουν προγραμματίσει για την προσεχή Πέμπτη 18 Οκτωβρίου οι εμπορικοί σύλλογοι όλης της χώρας, ζητώντας να υπάρχει σταθερότητα, βιωσιμότητα και μέλλον για τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις αλλά και φορολογική δικαιοσύνη. Στο πλαίσιο της κινητοποίησής τους αυτής θα σβήνουν τα φώτα των καταστημάτων τους μετά τις 9:00 το βράδυ από την Τετάρτη 17 έως και την Κυριακή 21 Οκτωβρίου.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του Εμπορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης, που την υιοθέτησε και ο Εμπορικός Σύλλογος Περαίας, με την κινητοποίησή τους οι καταστηματάρχες «λέμε όχι στον αφανισμό της μικρομεσαίας επιχειρηματικότητας και την κατάργηση της μεσαίας ελληνικής παραγωγικής τάξης, στην επιβολή νέων κεφαλικών και αναδρομικών φόρων
στην κατάργηση του αφορολόγητου των εμπόρων. Στη φοροδιαφυγή του παρεμπορίου και της παραοικονομίας της διαφθοράς, στη γεωγραφική απελευθέρωση του υπαιθρίου εμπορίου, στην «άλωση» της αγοράς από τις πολυεθνικές, στη μετατροπή των παραδοσιακών εμπορικών δρόμων σε «νεκροταφεία», στη λεηλασία των εισοδημάτων των πολιτών, στο «στέγνωμα» της αγοράς από τις ελληνικές τράπεζες. Στην «ανάπτυξη» πάνω στα ερείπια των επιχειρήσεών μας. Όχι άλλα λουκέτα και ανεργία. Οι άνθρωποι είναι πάνω και πέρα από αριθμούς, Δεν ζητούμε ελεημοσύνη», καταλήγει η ανακοίνωση του Εμπορικού Συλλόγου.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.