Κυριακή 28 Οκτωβρίου 2012

Κοσμοσυρροή στα γυμναστήρια του δήμου Θερμαϊκού

Το καινούριο δημοτικό γυμναστήριο "Αινεια" στη Μηχανιώνα

Κοσμοσυρροή, σημειώνεται στα δημοτικά γυμναστήρια του δήμου Θερμαϊκού από πολίτες κάθε ηλικίας και φύλου, οι οποίοι εκμεταλλευόμενοι τις πολύ καλές συνθήκες αλλά και την πολύ χαμηλή μηνιαία συνδρομή, σπεύδουν να γυμναστούν για να διατηρηθούν σε καλή φυσική κατάσταση.

Όπως αναφέρει ο υπεύθυνος του τμήματος αθλητισμού του ΔΗΠΠΑΚΥΘ, δημοτικός σύμβουλος κ.Παναγιώτης Τροκάνας, αν και συμπληρώθηκε ένας μήνας λειτουργίας των προγραμμάτων του Τμήματος Αθλητισμού είναι τέτοια η αυξανόμενη ζήτηση του κόσμου, που οδήγησε στην υλοποίηση 194 ωρών άθλησης εβδομαδιαίως, μοιρασμένες στις 10 εξοπλισμένες αθλητικές εγκαταστάσεις του δήμου Θερμαίκού, με δώδεκα πτυχιούχους καθηγητές φυσικής αγωγής.
«Οι συνεργάτες μου και εγώ δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε να προσφέρουμε υψηλής ποιότητας υπηρεσίες άθλησης, στο μέτρο του εφικτού, δίνοντας την δυνατότητα στον καθένα να καρπώνεται τα οφέλη του αθλητισμού», λέει ο κ. Π.Τροκάνας, που απευθύνει συγχαρητήρια στους 1000 και πλέον αθλούμενους κάθε ηλικίας που γυμνάζονται στα προγράμματα άθλησης του δήμου. Και προσθέτει: «Χαιρόμαστε που καταφέρνουμε να κινητοποιούμε τους πολίτες να εντάσσουν την εκγύμναση τους ως προτεραιότητα στην καθημερινότητα τους».
Τα δημοτικά γυμναστήρια του δήμου Θερμαϊκού παρέχουν:
-Αερόβια άσκηση για γυναίκες και άντρες κάθε ηλικίας στα δημοτικά γυμναστήρια της Περαίας, Μηχανιώνας, Μεσημερίου και Επανομής.
-Μυϊκή ενδυνάμωση και Βάρη στη Νέα Μηχανιώνα
-Ορθοσωμική γυμναστική σε Επανομή, Περαία, Μηχανιώνα, Μεσημέρι
-Κινητική αγωγή σε Περαία, Μηχανιώνα, Επανομή
-Ρυθμική γυμναστική σε Περαία, Μηχανιώνα,
-Κολύμβηση στην Περαία
-Στίβος, στην Αγία Τριάδα
-Ενόργανη γυμναστική σε Μηχανιώνα, Επανομή, Περαία και Μεσημέρι
-Κωπηλασία σε Μηχανιώνα και Θεσσαλονίκη
-Μοντέρνος χορός σε Μηχανιώνα και Περαία
-Τέννις σε Μηχανιώνα και Μεσημέρι
-Μπάτμιντον στην Επανομή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.