Παρασκευή 12 Οκτωβρίου 2012

Δωρεάν αναζήτηση γιατρού μέσω διαδικτύου


Τώρα και οι Θεσσαλονικείς, μπορούν να αναζητήσουν και να βρουν δωρεάν τον γιατρό τους μέσω διαδικτύου χωρίς καμία χρέωση, καθώς το NowDoctor επεκτείνεται και στην Θεσσαλονίκη.

Πρόκειται για μία καμπάνια ευαισθητοποίησης και συμβολικής βοήθειας προς τους πιο αδύναμους πολίτες όπου ιατροί-μέλη του NowDoctor, προσφέρουν δωρεάν ιατρικές επισκέψεις σε ανέργους - έχοντες κάρτα ανεργίας του ΟΑΕΔ, ενώ εκπτώσεις επί του κανονικού κόστους της επίσκεψης παρέχονται για όλους τους ασθενείς του.
Οι πολίτες μπορούν να αναζητήσουν περισσότερες πληροφορίες στο ατομικό προφίλ κάθε ιατρού, μπαίνοντας στο www.nowdoctor.gr

Πως λειτουργεί:

1. Ο χρήστης εγγράφεται δωρεάν στην πλατφόρμα.
2. Ο χρήστης αναζητεί ιατρό με βάση τρία κριτήρια: α. την ειδικότητα του ιατρού, β. την γεωγραφική περιοχή, και γ. το συμβεβλημένο ασφαλιστικό ταμείο.
3. Εμφανίζονται τα διαθέσιμα ιατρεία
4. Ο χρήστης επιλεγεί την ημέρα και την ώρα του ραντεβού
5. Το ραντεβού κλείστηκε! Η επιβεβαίωση θα έλθει από τον ίδιο τον ιατρό μέσα σε μερικά λεπτά!


Σχετικά με το NOWDOCTOR

Το www.nowdoctor.gr είναι η πρώτη Ελληνική πλατφόρμα για δωρεάν αναζήτηση ιατρικών ραντεβού, μέσω διαδικτύου. Ιδρύθηκε τον Αύγουστο του 2012 και σκοπός του είναι εν μέσω οικονομικής κρίσης, η κατά το δυνατόν ισότιμη πρόσβαση των πολιτών σε υπηρεσίες υγείας.
Το www.nowdoctor.gr τιμήθηκε με το 5ο βραβείο στον παγκόσμιο διαγωνισμό του Διεθνούς Φόρουμ Νεότητας που διοργανώνεται στο πλαίσιο του Παγκόσμιου Φόρουμ για τη Κοινωνία της Πληροφορίας, ως ένα από τα καλύτερα καινοτόμα επιχειρηματικά πλάνα που βασίζονται στο διαδίκτυο και την κινητή τηλεφωνία, με στόχο την προώθηση των αναπτυξιακών στόχων της χιλιετίας του ΟΗΕ.
Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στο www.nowdoctor.gr ή εναλλακτικά στέλνοντας email στοcontact@nowdoctor.gr ή καλώντας το  210-8788090      .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.