Παρασκευή 26 Οκτωβρίου 2012

Γέμισε από το πρωϊ ιστιοφόρα ο Θερμαϊκός


Γέμισε από το πρωϊ ιστιοφόρα ο Θερμαϊκός, στο πλαίσιο του 2ου  Διεθνή Ιστιοπλοϊκού Αγώνα με την επωνυμία "2 International Sailing Regatta-Thessaloniki 2012", που διοργανώνουν ο δήμος Θεσσαλονίκης και ο Όμιλος Φίλων Θαλάσσης (Ο.Φ.Θ.) υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας (Ε.Ι.Ο.).

Πρόκειται για μια σημαντική διοργάνωση στις κατηγορίες σκαφών Optimist και Laser 4.7 , στην οποία παίρνουν μέρος συνολικά 150 σκάφη από 30 ομίλους, από την Ελλάδα αλλά και από το εξωτερικό (Τουρκία, Βουλγαρία). Ο 2ο Διεθνής Ιστιοπλοϊκός Αγώνας αποτελεί τη συνέχεια του 20χρονου Ιστιοπλοϊκού Αγώνα των Δανιολείων.
"Οι δύο τελευταίοι μήνες, ο Σεπτέμβριος και ο Οκτώβριος ήταν δύο μήνες με αρκετές δράσεις γύρω από το υγρό στοιχείο και με αυτή τη διεθνή διοργάνωση προσδοκούμε να ζωντανέψουμε ακόμη περισσότερο το Θερμαϊκό. Τα ναυταθλητικά δρώμενα ήταν και είναι μια από τις άμεσες προτεραιότητες της Δημοτικής Αρχής προκειμένου να αξιοποιηθεί το θαλάσσιο μέτωπο της πόλης και να αυξηθεί η συμμετοχή των νέων στα ναυταθλήματα", δήλωσε η Αντιδήμαρχος Νεότητας-Αθλητισμού και Εθελοντών, Μαρία Πασχαλίδου.
Το πρόγραμμα  των αγώνων:
Παρασκευή  26 Οκτωβρίου 2012 : 11:00  Ιστιοδρομίες
Σάββατο  27 Οκτωβρίου 2012: 11:00  Ιστιοδρομίες 19:00   Εορταστική εκδήλωση-Τιμητικές απονομές
Κυριακή  28 Οκτωβρίου 2012: 10:00  Ιστιοδρομίες
Μετά το πέρας των αγώνων ακολουθεί η απονομή επάθλων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.