Πέμπτη 23 Ιουλίου 2015

Κοινωνικό Φαρμακείο και Παντοπωλείο στο Δήμο Δέλτα

Την έγκριση κανονισμού λειτουργίας του Κοινωνικού Φαρμακείου και του Κοινωνικού Παντοπωλείου αποφάσισε ομόφωνα το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Δέλτα, κατά τη συνεδρίαση της 22/7/2015.

«Η λειτουργία αυτών των κοινωνικών δομών δεν είναι θέμα Διοίκησης, είναι θέμα ολόκληρου του Δημοτικού Συμβουλίου», τόνισε από το βήμα ο Δήμαρχος Μίμης Φωτόπουλος, τονίζοντας τη σημασία που έχει για τη δημοτική αρχή η συνεργασία όλων για την επιτυχία του κοινωνικού σκοπού.
Η λειτουργία των δύο κοινωνικών δομών τίθενται πλέον σε νέες βάσεις καθώς, λόγω της οικονομικής κρίσης, κρίνεται απολύτως αναγκαία η συνδρομή του Δήμου στους δημότες που έχουν ανάγκη. Ήδη αποφασίστηκε η συγκρότηση των διοικητικών συμβουλίων ενώ για την υλοποίηση του θα ζητηθεί και η συνδρομή ιδιωτών. 

Σχετικά με το θέμα, ο Δήμαρχος Μ. Φωτόπουλος έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Είναι μια πολύ δύσκολη περίοδος για τη χώρα, για την αυτοδιοίκηση και για την ελληνική κοινωνία. Είναι μια περίοδος κατά την οποία η συνεργασία είναι στοιχείο που ευνοεί όσο ποτέ την αποτελεσματικότητα. Είναι μέρες που ως τοπική αυτοδιοίκηση, ο φορέας που ζει την καθημερινότητα των πολιτών, οφείλουμε να υπερβαίνουμε τον εαυτό μας και τις δυνατότητές μας για να προσφέρουμε στους πολίτες κάθε αναγκαία βοήθεια ώστε να νοιώσουν μια σχετική ασφάλεια, παρέχοντας τρόφιμα και πρωτοβάθμιες υπηρεσίες υγείας. Χαίρομαι ιδιαίτερα γιατί μπροστά στο κοινωνικό πρόβλημα, όλες οι πλευρές του Δημοτικού Συμβουλίου είμαστε ενωμένοι».    

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.