Πέμπτη 30 Ιουλίου 2015

Η συμπάθεια όλων μας στον Στέλιο Παπαθεμελή

Ολόθερμη συμπαράσταση στον καλό φίλο Στέλιο Παπαθεμελή, στη σκληρή δοκιμασία που περνάει με την απώλεια της πολυαγαπημένης του θυγατέρας, η οποία αναπάντεχα έφυγε από τη ζωή μετά από ένα απίστευτο δυστύχημα. Η άτυχη 48χρονη γυναίκα, βρέθηκε στο κενό από τον 7ο όροφο, και πέφτοντας σκοτώθηκε, το βράδυ της Τετάρτης, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. 

Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή, ο οποίος εξέτασε τη σορό, τα τραύματα που προκλήθηκαν από την πτώση είναι και η αιτία θανάτου.

Όπως περιέγραψε ο γνωστός πολιτικός, η κόρη του είχε τραγικό τέλος καθώς γλίστρησε από το μπαλκόνι του 7ου ορόφου της οικοδομής, επί της οδού Ερμού 22, την ώρα που πήγε να φτιάξει το κοντάρι της σημαίας που υπήρχε εκεί. Ο τραγικός πατέρας αδυνατεί ακόμη να συνειδητοποιήσει πως η κόρη του είχε το τραγικό αυτό τέλος. Επρόκειτο για μία σεμνή, ιδιαίτερα χαμηλών τόνων κοπέλα, που ασχολείτο με την τέχνη και εκ περιτροπής βοηθούσε τα τελευταία χρόνια στο πολιτικό του γραφείο. 
Ένα κορίτσι που δεν είχε τις πολιτικές φιλοδοξίες του πατέρα του, αλλά διακρτικά ήταν όλα αυτά τα χρόνια στο πλευρό του και τον βοηθούσε στο πολιτικό του γραφείο. Πολλές ήταν οι φορές που ερχόταν σε σύγκρουση με τον πατέρα της λέγοντάς του ότι έπρεπε να σταματήσει να ασχολείται τόσο προσηλωμένα με την πολιτική. Της άρεσε ο χορός, η ζωγραφική και ήταν ένα ιδιαίτερα ευαίσθητο πλάσμα. 
Η κοινωνία της Θεσσαλονίκης είναι σοκαρισμένη από το τραγικό της τέλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.