Παρασκευή 17 Ιουλίου 2015

Νέα ωράρια στη θαλάσσια συγκοινωνία Θεσσαλονίκης

Νέα ωράρια, θα ισχύσουν στη θαλασσιά αστική συγκοινωνία της Θεσσαλονίκης, καθώς όπως ανακοίνωσε η εταιρεία «Thessaloniki Waterways», προέκυψαν μικροπροβλήματα λόγω της μεγάλης ανταπόκρισης του επιβατικού κοινού. Τα νέα ωράρια είναι :

-Από Θεσσαλονίκη προς Περαία - Νέους Επιβάτες: 10.00 - 11.00 - 13.00 - 14.00 - 16.00 - 17.00 - 18.00 - 19.00 - 20.00 - 21.00
-Από Περαία - Νέους Επιβάτες προς Θεσσαλονίκη: 09.00 - 11.00 - 12.00 - 14.00 - 15.00 - 17.00 - 18.00 - 19.00 - 20.00 - 21.00
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
"Σας ενημερώνουμε ότι η στάση στον Λευκό Πύργο για επιβίβαση και αποβίβαση τις Κυριακές λόγω πληρότητας επιβατών από την αφετηρία στο λιμάνι ΟΛΘ ενδέχεται να μην σταματήσουν στην ανωτέρω στάση.
Τις Κυριακές για να αποφύγετε πιθανή ταλαιπωρία να προτιμάτε για την αναχώρηση σας το επιβατικό λιμάνι του ΟΛΘ.
Αγαπητοί επιβάτες όσοι μετακινείστε με τα πλοία μας από Θεσσαλονίκη προς Περαία – Ν Επιβάτες, και επιστρέφετε προς Θεσσαλονίκη σας ενημερώνουμε ότι :
Κατανοώντας την αθρόα προτίμηση σας κατά τις ημέρες αργιών και Σαββατοκύριακου η προσέλευση για επιβίβαση στα πλοία δίνεται κατά προτεραιότητα σε συγκεκριμένο αριθμό επιβατών, το πλοίο ενδέχεται να αναχωρήσει πριν την προγραμματισμένη ώρα όταν συμπληρωθεί ο μέγιστος αριθμός χωρητικότητας των επιβατών.
Παρακαλούμε προγραμματίστε την αναχώρηση η την επιστροφή σας από τα σημεία επιβίβασης αυτές τις ήμερες τουλάχιστον ½ ώρας πριν την ώρα αναχώρησης.
Επίσης το Σ/Κ να προτιμάτε την αναχώρηση σας από το Λιμάνι ΟΛΘ και όχι την στάση του Λευκού Πύργου επειδή λόγω πληρότητας το πλοίο ενδέχεται να μην σταματήσει για επιβίβαση στον Λευκό Πύργο.
Σε περίπτωση αδυναμίας επιβίβασης στο πλοίο υπάρχει εναλλακτικός τρόπος μετάβασης
ή επιστροφής από τους παραπάνω προορισμούς με τα αστικά λεωφορεία του ΟΑΣΘ:
Από Θεσσαλονίκη: Λεωφορείο Νο 2-3 ΑΣ ΙΚΕΑ με μετεπιβίβαση στο λεωφορείο Νο 72 Μηχανιώνα, στον τερματικό σταθμό ΑΣ ΙΚΕΑ και αντίστροφα επιλέγετε την επιστροφή σας
Η κοντινότερη ανταπόκριση των αστικών λεωφορείων του ΟΑΣΘ με τα πλοία μας είναι:
Θεσσαλονίκη: Στάσεις αστικών λεωφορείων : α) Λιμάνι – β) Βενιζέλου – γ) Πλατεία Ελευθερίας
Περαία: Στάση Παραλία Περαίας. Ν Επιβάτες : Στάση Λιμάνι Ν Επιβατών.
Στο μεταξύ,  η εταιρεία ThessalonikiWaterways,  ενημερώνει το επιβατικό κοινό ότι  οι εργασίες στις στάσεις της Καλαμαριάς και της Αγίας Τριάδας δεν  έχουν ολοκληρωθεί, γι αυτό και τα καραβάκια δεν θα σταματούν ακόμη σε αυτές.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.