Κυριακή 26 Ιουλίου 2015

Έρχεται καύσωνας αυτή την εβδομάδα

Κύμα καύσωνα, έρχεται αυτή την εβδομάδα, καθώς το θερμόμετρο θα αγγίξει την Τετάρτη και την Πέμπτη τους 40 βαθμούς Κελσίου. Οι θερμοκρασίες θα αρχίσουν να ανεβαίνουν σταδιακά από αύριο, Δευτέρα, ενώ μικρή πτώση της θερμοκρασίας αναμένεται από Παρασκευή.

Αύριο, Δευτέρα, ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Θα σημειωθούν τοπικές νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά κυρίως ορεινά. Κατά τόπους περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες στο Αιγαίο και στα δυτικά.
Η θερμοκρασία θα αγγίξει τους 37 με 38 βαθμούς Κελσίου (στη Θεσσαλία και τη Μακεδονία, καθώς και στην Αττική).
Την Τρίτη ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος με πρόσκαιρες τοπικές νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά κυρίως ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 Μποφόρ και στα πελάγη βόρειοι - βορειοδυτικοί 4 με 5 Μποφόρ. 
Η θερμοκρασία στα ηπειρωτικά θα φθάσει τους 38 και κατά τόπους του 39 βαθμούς Κελσίου.
Την Τετάρτη και την Πέμπτη το θερμόμετρο θα αγγίξει τους 40 βαθμούς και οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 και στα πελάγη τοπικά 5 Μποφόρ.
Από την Παρασκευή θα σημειωθεί μικρή πτώση της θερμοκρασίας κυρίως στα ανατολικά. Ο καιρός την Παρασκευή και το Σάββατο θα είναι γενικά αίθριος, ενώ τοπικές νεφώσεις θα σημειωθούν τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα κεντρικά και βόρεια Ηπειρωτικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.