Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2011

Δεν είχε ιστορικό καρδιοπάθειας ο 53χρονος


Δεν είχε ιστορικό καρδιοπάθειας και δεν είχε υποστεί έμφραγμα στο παρελθόν ο 53χρονος γραμματέας του Παραρτήματος Οικοδόμων Βύρωνα του ΠΑΜΕ, Δημήτρης Κοτζαρίδης και ο θάνατός του οφείλεται σε ισχαιμικό επεισόδιο, σύμφωνα με την ιατροδικαστική εξέταση.

Ο προϊστάμενος της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Φίλιππος Κουτσάφτης μετά τη νεκροψία νεκροτομή που έγινε το μεσημέρι της Παρασκευής δήλωσε: "Η αιτία θανάτου είναι τουλάχιστον μέχρι στιγμής οι ισχαιμικές μυοκαρδιακές αλλοιώσεις, πρόσφατες, απουσία κακώσεων. Θα ακολουθήσει πλήρης εργαστηριακή διερεύνηση. Να δούμε, δηλαδή, ποια αίτια έκαναν αυτή τη θανατηφόρα μυοκαρδιακή ισχαιμία"
Από την πλευρά του, ο τεχνικός σύμβουλος της οικογένειας του 53χρονου Συμεών Μεσογείτης, που παρέστη στη διαδικασία τόνισε: "Αξίζει να σημειωθεί ότι μακροσκοπικά, η καρδιά αυτού του ανθρώπου δεν έφερε κάποια παλιά ισχαιμία ή κάποιο παλιό έμφραγμα. Τουλάχιστον με αυτό που μπορέσαμε να δούμε μακροσκοπικά. Θα ακολουθήσει το ιστολογικό και τα τοξικολογικά για να έχουμε μια πλήρη διερεύνηση της κατάστασης και της αιτίας θανάτου".
Τα αποτελέσματα των ιστολογικών και τοξικολογικών εξετάσεων που θα διενεργηθούν αναμένεται να δείξουν τα ακριβή αίτια του θανάτου του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.