Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2011

Παρατάθηκε η δημόσια διαβούλευση

Παρατάθηκε έως και την Παρασκευή 04 Νοεμβρίου 2011 η δημόσια διαβούλευση, με την κατάθεση παρατηρήσεων–προτάσεων σχετικά με το σχέδιο του νέου Κανονισμού Καθαριότητας του Δήμου Θερμαϊκού. Η παράταση κρίθηκε αναγκαία από την αντιδημαρχία καθαριότητας λόγω των κινητοποιήσεων που το προηγούμενο διάστημα πραγματοποίησαν οι δημοτικοί υπάλληλοι.

Όπως είναι γνωστό, οιι εργαζόμενοι του δήμου Θερμαϊκού, αγωνιζόμενοι για το δικαίωμα στην εργασία και την προάσπιση των εργασιακών τους δικαιωμάτων, πραγματοποίησαν καταλήψεις και απεργιακές κινητοποιήσεις από την 1η Οκτωβρίου 2011 μέχρι και τις 21 Οκτωβρίου 2011.
Σε όλο το διάστημα των εργασιακών κινητοποιήσεων, η Αντιδημαρχία Περιβάλλοντος, Πρασίνου, Ανακύκλωσης και Καθαριότητας με τη βοήθεια του Συλλόγου Εργαζομένων, αλλά και ευαισθητοποιημένων κατοίκων του δήμου Θερμαϊκού πραγματοποιούσε αποκομιδή απορριμμάτων σε σχολεία, λαϊκές, Ιχθυόσκαλα και άλλα ευαίσθητα σημεία που έχριζαν άμεσης παρέμβασης.  
Ο αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος, Πρασίνου, Ανακύκλωσης και Καθαριότητας κ. Κώστας Βογιατζής με ανακοίνωσή του, ευχαριστεί τον Σύλλογο Εργαζομένων και όλους τους κατοίκους της περιοχής του Θερμαϊκού για την πολύτιμη συμβολή τους στην όσο το δυνατόν καλύτερη διατήρηση της καθαριότητας στον δήμο μας. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.