Τετάρτη 12 Οκτωβρίου 2011

Οι μοτοσικλετιστές της Θεσσαλονίκης στην παγκόσμια διαμαρτυρία των αγανακτισμένων


Και οι μοτοσικλετιστές της Θεσσαλονίκης θα συμμετέχουν στην παγκόσμια διαμαρτυρία των Αγανακτισμένων το Σάββατο 15 Οκτωβρίου. Με σημείο συνάντησης το Α' ΚΤΕΟ Θεσσαλονίκης στις 17:00 οι "Μοτοσικλετιστές εν δράσει" καλούν όλους τους ενδιαφερόμενους να συμμετέχουν στην μηχανοκίνητη πορεία τους. Όπως αναφέρουν οι ίδιοι στο κάλεσμα τους «ενωμένοι με μια φωνή δεν θα αφήσουμε τους πολιτικούς και την οικονομική ελίτ που εξυπηρετούν να κάνουν ότι θέλουν. Δεν είμαστε εμπορεύματα στα χέρια των πολιτικών και των τραπεζιτών, που δεν μας αντιπροσωπεύουν.

Γράφουν στη σχετική πρόσκλησή τους:
Στις 15 Οκτωβρίου 2011 οι άνθρωποι από όλο τον κόσμο, θα βγουν στους δρόμους και τις πλατείες.
Από την Αμερική μέχρι την Ασία, από την Αφρική προς την Ευρώπη, οι άνθρωποι αυξάνονται μέχρι να διεκδικήσουν τα δικαιώματά τους και απαιτούν μια πραγματική δημοκρατία. Τώρα είναι καιρός για όλους μας να ενταχθούμε σε μια Παγκόσμια Ειρηνική Διαμαρτυρία.
Ενωμένοι με μια φωνή δεν θα αφήσουμε τους πολιτικούς και την οικονομική ελίτ που εξυπηρετούν να κάνουν ότι θέλουν. Δεν είμαστε εμπορεύματα στα χέρια των πολιτικών και των τραπεζιτών, που δεν μας αντιπροσωπεύουν.
ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΜΕ. ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΝΑ ΑΚΟΥΣΟΥΝ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.