Τετάρτη 26 Οκτωβρίου 2011

Ευχαριστίες στους κατοίκους και τους εργαζόμενους του δήμου για την καθαριότητα


Ευχαριστίες στους κατοίκους του δήμου Θερμαίκού αλλά και τοιυς εργαζόμενους στο δήμο για την πολύτιμη συμβολή τους στην όσο το δυνατόν καλύτερη διατήρηση της καθαριότητας στον δήμο μας, τις ημέρες των καταλήψεων και των απεργιακών κινητοποιήσεων, απευθύνει η αντιδημαρχία καθαριότητας με ανακοίνωσή της.

Όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση:
«Οι εργαζόμενοι του δήμου Θερμαϊκού, αγωνιζόμενοι για το δικαίωμα στην εργασία και την προάσπιση των εργασιακών δικαιωμάτων, πραγματοποίησαν καταλήψεις και απεργιακές κινητοποιήσεις από την 1η Οκτωβρίου 2011 μέχρι και τις 21 Οκτωβρίου 2011.
Σε όλο το διάστημα των εργασιακών κινητοποιήσεων, η Αντιδημαρχία Περιβάλλοντος, Πρασίνου, Ανακύκλωσης και Καθαριότητας με τη βοήθεια του Συλλόγου Εργαζομένων, αλλά και ευαισθητοποιημένων κατοίκων του δήμου Θερμαϊκού πραγματοποιούσε αποκομιδή απορριμμάτων σε σχολεία, λαϊκές, Ιχθυόσκαλα και άλλα ευαίσθητα σημεία που έχριζαν άμεσης παρέμβασης.  
Η Αντιδημαρχία Περιβάλλοντος, Πρασίνου, Ανακύκλωσης και Καθαριότητας ευχαριστεί τον Σύλλογο Εργαζομένων και όλους τους κατοίκους της περιοχής του Θερμαϊκού για την πολύτιμη συμβολή τους στην όσο το δυνατόν καλύτερη διατήρηση της καθαριότητας στον δήμο μας.
Τέλος, ενημερώνει ότι, λόγω των κινητοποιήσεων, η κατάθεση των παρατηρήσεων – προτάσεων σχετικά με το κείμενο – σχέδιο του νέου Κανονισμού Καθαριότητας του Δήμου Θερμαϊκού, ο οποίος έχει τεθεί σε δημόσια διαβούλευση, θα παραταθεί έως και την Παρασκευή 04 Νοεμβρίου 2011».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.