Παρασκευή 29 Ιουλίου 2011

Φοβερό μποτιλιάρισμα στο δρόμο προς Χαλκιδική

Φοβερό μποτιλιάρισμα, που έφτασε μέχρι την σχεδόν πλήρη διακοπή της κυκλοφορίας, προκάλεσε το απόγευμα της Παρασκευής η  μηχανοκίνητη πορεία εκατοντάδων ιδιοκτητών ταξί της Θεσσαλονίκης προς τη Χαλκιδική. Από τις 5 το απόγευμα και μετά η κινητοποίηση των ταξιτζήδων είχε ως αποτέλεσμα να προκληθεί κυκλοφοριακό κομφούζιο στην εθνική οδό Θεσσαλονίκης-Νέων Μουδανιών, τη στιγμή μάλιστα που από νωρίς το απόγευμα ξεκίνησε η έξοδος των εκδρομέων του Σαββατοκύριακου και των αδειούχων του Αυγούστου.
Λίγο μετά την άκαρπη συνάντηση των εκπροσώπων της Ομοσπονδίας Ιδιοκτητών Ταξί με τον υπουργό Υποδομών Μεταφορών και Δικτύων Γιάννη Ραγκούση, στην Αθήνα, οι αυτοκινητιστές της Θεσσαλονίκης πήραν την απόφαση να κινηθούν με τα οχήματά τους προς τη Χαλκιδική -πιθανότατα έως τα Νέα Μουδανιά- εκφράζοντας έτσι την αγανάκτησή τους για αυτήν την εξέλιξη.
Σύμφωνα με την Τροχαία, στην πορεία συμμετέχουν εκατοντάδες ιδιοκτήτες ταξί με τα οχήματά τους, τα οποία νωρίτερα ήταν παραταγμένα στην περιοχή του «Cosmos», όπου και ελήφθη η απόφαση για την πραγματοποίηση της πορείας.
Η Τροχαία βρίσκεται σε διάφορα σημεία της εθνικής οδού Θεσσαλονίκης-Νέων Μουδανιών, προσπαθώντας να ρυθμίσει την κυκλοφορία και να διοχετεύσει την κυκλοφορία των οχημάτων που κινούνται αυτήν την στιγμή στον εν λόγω οδικό άξονα, μέσω εναλλακτικών διαδρομών.
Να σημειωθεί ότι νωρίτερα και κατά τη διάρκεια της συνάντησης των αυτοκινητιστών με τον υπουργό Γ. Ραγκούση, αυτοκινητιστές της Θεσσαλονίκης είχαν συγκεντρωθεί στο πλακόστρωτο της πλατείας του Λευκού Πύργου, αναμένοντας τα αποτελέσματα αυτής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.