Τετάρτη 13 Ιουλίου 2011

Όλα τα ονόματα των μελών Δ.Σ. στις τρεις δημοτικές επιχειρήσεις του δήμου Θερμαϊκού

Ψηφίστηκαν από το δημοτικό συμβούλιο, το βράδυ της Τετάρτης τα μέλη των διοικητικών συμβουλίων των τριών δημοτικών επιχειρήσεων του δήμου Θερμαϊκού.  Στη συνεδρίαση έγινε πραγματική «μάχη» για τα ονόματα των συμβούλων που κατέλαβαν τις θέσεις στα Δ.Σ., ειδικά στη Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης Θερμαϊκού (ΔΕΥΑΘ).

Αναλυτικά στα τρία δημοτικά συμβούλια εκλέχθηκαν οι:

Νομικό Πρόσωπο δήμου Θερμαϊκού- Δημοτικές Πολιτιστικές, Περιβαλλοντικές, Αθλητικές, Κοινωνικές Υπηρεσίες του Δήμου Θερμαϊκού με τον διακριτικό τίτλο ΔΗ.Π.Π.Α.Κ.Υ.Θ. - Ν.Π.Δ.Δ.

Τα  9 μέλη που απαρτίζουν το συμβούλιο είναι οι:
Γιάννης Τσακμάκας Πρόεδρος, Ευτυχία Ζαριφέ Αντιπρόεδρος με τακτικά μέλη τους: Παναγιώτη ΤροκάναΕιρήνη Παπαμιχαήλ και Νίκος Παράσχου. Οι δημότες που συμμετέχουν επίσης στο Δ.Σ. είναι οι: Δημήτριος Κοκόρης,Πουλχερία Τζέκου, και Γιώργος Καράμπαλης. Στο Διοικητικό συμβούλιο συμμετέχει επίσης και ένας εκπρόσωπος των εργαζομένων που θα ανακοινωθεί αργότερα.
Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Θερμαϊκού με διακριτικό τίτλο ΔΗ.Κ.Ε.Θ. - Ν.Π.Ι.Δ.
Τα 9 μέλη που απαρτίζουν το συμβούλιο είναι οι:
Χρήστος Βογιατζής Πρόεδρος, Γιάννης Τσαπουρνάς Αντιπρόεδρος με τα τακτικά μέλη τους: Αριστείδη ΛιόλιοςΑλεξάνδρα ΦερβελήΠαναγιώτης Μήλιος
Οι δημότες που συμμετέχουν επίσης στο Δ.Σ. είναι οι: Γιώργος Εμμανουηλίδηςκαι Αλεξάνδρα Καλαμποκίδου. Στο Διοικητικό Συμβούλιο συμμετέχουν και 2 άτομα από φορείς του δήμου.
Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης-Αποχέτευσης Θερμαϊκού (Δ.Ε.Υ.Α.Θ)
 Τα 9 μέλη που απαρτίζουν το συμβούλιο είναι οι:
Κώστας Τροκάνας Πρόεδρος, Κυριακή Καζουλίδη Αντιπρόεδρος, με τακτικά μέλη τους: Γιάννη Τσκμάκα, Παναγιώτη Τροκάνα, Αντώνη Ζαβέρκο. Οι δημότες που συμμετέχουν επίσης στο Δ.Σ. είναι οι: Δημήτρης Τσανάκας καιΑντώνης Καζάκης. Στο Διοικητικό Συμβούλιο συμμετέχουν επίσης 2 άτομα από κοινωνικούς φορείς και εκπρόσωπο των εργαζομένων.
Η ένσταση κατά Κ.Τροκάνα
Όταν στη συνεδρίαση ήρθε το θέμα συγκρότησης του Δ.Σ. της ΔΕΥΑΘ και έγινε πρόταση από τον δήμαρχο κ.Αλεξανδρή να καταλάβει τη θέση του προέδρου ο κ. Κώστας Τροκάνας, πήρε το λόγο ο σύμβουλος της μείζονος αντιπολίτευσης κ. Ιωσήφ Μισαλέμης, ρωτώντας εάν αληθεύει δημοσίευμα που αναρτήθηκε σε site της περιοχής ότι ο κ. Κ.Τροκάνας είναι ιδιοκτήτης αποθήκης που νοικιάζει στο δήμο και άρα είναι ασυμβίβαστο να αναλάβει πρόεδρος.
Όπως απάντησε ο κ. Κ.Τροκάνας, αυτή η αποθήκη ενοικιάζεται στο δήμο επί 16 χρόνια, από το 1995, επί δημαρχίας Ματζάρη, έχει όλες τις προδιαγραφές γιαυτό και επιλέχθηκε, ενώ ανέφερε επίσης ότι το κτίριο δεν είναι στο δικό του όνομα αλλά σε άλλο όνομα.
Για το ίδιο θέμα ο δήμαρχος κ. Αλεξανδρής δήλωσε ότι η τιμή ενοικίου της αποθήκης ήταν υψηλότερη της σημερινής και επί δημαρχίας του, κατέβηκε δύο φορές το ποσό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.