Κυριακή 17 Ιουλίου 2011

Το καθεστώς αγόρασε λίγο χρόνο παραμονής στην εξουσία πληρώνοντας με τη δική μας ζωή

του Όθωνα Ιακωβίδη
Το ένοχο, για το μέγα έγλημα της χρεοκοπίας της κοινωνίας, καθεστώς πολιτικό «σύστημα»,  υπογράφει  τη νέα δανειακή σύμβαση, όχι για να γλυτώσει τη χώρα από τη χρεοκοπία, όπως ισχυρίζεται (προσθέτωντας ένα  ακόμα πελώριο ψέμμα σ’ αυτά που ταίζει, με τα εργαλεία της προπαγάνδας του, τον ζαλισμένο πολίτη), αλλά για να σώσει το κεφάλι του.

Παρατείνει την παραμονή του στην καρέκλα της Εξουσίας, προκειμένου να μεθοδεύσει όσο μπορεί καλύτερα την   απενοχοποίησή του για το έγκλημα και την τελική αθώωσή του, ή την δραπέτευσή του από το χώρο του εγκλήματος.
Για την παράταση αυτή, υποθηκεύει όλο τον Δημόσιο πλούτο της Ελληνικής κοινωνίας.
Βαθαίνει, έτσι, απύθμενα, το έγκλημα της κομματοκρατίας  εις βάρος της κοινωνίας.
Ποιος, ανήμπορος να εξοφλήσει τα χρέη του, υποθηκεύει ότι έχει και δεν έχει, χωρίς κανένα ουσιαστικό αντίκρυσμα;
Μόνον ο επαγγελματίας νταβατζής, αυτός που, προκειμένου να παρατείνει για λίγο την καθυστέρηση της φυλάκισής του, δεν τον νοιάζει αν ο γιός του πουληθεί σα δούλος και η κόρη του καταντήσει φτηνή πουτανίτσα στο υπόλοιπο της ζωής της.  Αυτός, φεύ,  είναι ο σίγουρος  δρόμος της Ελληνικής νεολαίας, μετά την παράδοσή της, άνευ όρων, στα αφεντικά τής παγκοσμιοποίησης και τους εδώ τοποτηρητές τους.
Όμως, όσο το έγκλημα βαθαίνει,  τόσο και πλησιάζει η ώρα να απαλλαγούμε από τους χονδρεμπόρους της βούλησής μας και τους νταβατζήδες του κορμιού μας.
Αυτό είναι το μόνο παρήγορο μέσα στο θλιβερό τοπίο που μας πνίγε

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.