Σάββατο 16 Ιουλίου 2011

Αντίδραση για το σφράγισμα του Riviera

Υπήρξε και μία έκπληξη το βράδυ της Παρασκευής στη γιορτή των «Μηχανιώτικων 2011», με την εμφάνιση μιας ομάδας 15-20 νεαρών, μεταξύ των οποίων και…. μαθητές του δημοτικού, οι οποίοι σφυρίζοντας με τις σφυρίχτρες που είχαν, ανάρτησαν ένα τεράστιο πανό με το σύνθημα «Στηρίζουμε Riviera-Μηχανιώνα», διαμαρτυρόμενοι για το σφράγισμα, το πρωί της ίδιας ημέρας από την αστυνομία, του γνωστού beach bar, επειδή διαπιστώθηκε ότι λειτουργεί χωρίς άδεια.

Μία υπάλληλος του Riviera που ανέβηκε στην εξέδρα και πήρε το μικρόφωνο, ισχυρίστηκε ότι με το σφράγισμα του μαγαζιού, χάνουν τη δουλειά τους 20 εργαζόμενοι ενώ υποβαθμίζεται και η Μηχανιώνα τουριστικά, καθώς αποτελούσε τόπο έλξης από πολλές περιοχές του νομού Θεσσαλονίκης.
Ανεξάρτητα από το εάν ήταν σωστό ή όχι το σφράγισμα του beach bar, η ανάρτηση του πανό και η διακοπή για ένα εικοσάλεπτο περίπου του προγράμματος,  προκάλεσε  δυσφορία στο κοινό που παρακολουθούσε τα «Μηχανιώτικα 2011». Ενώ υπήρξαν και κάποιοι που έλεγαν ότι την αντίδρασή του ο ιδιοκτήτης του Riviera έπρεπε να την δείξει τα προηγούμενα χρόνια κατά εκείνων που τον είχαν παροτρύνει να κάνει μία επένδυση σε χώρο που προστατεύεται από το Natura.  

1 σχόλιο:

  1. Τι βλακείες γράφετε, κατά τ'άλλα τα μπλογκς είναι για σκεπτικά άτομα. . . Α) Η κοπέλα που πήρε το μικρόφωνο δεν δουλεύει στο ριβιέρα αλλά είναι επιχειρηματίας και ανταγωνίστρια Β) Δεν υπήρχαν παιδιά δημοτικού. Γ) Το θέμα για την άδεια δεν έχει κριθεί ακόμα και το αναφέρετε σαν τετελεσμένο γεγονός Δ) πόσο μικροί να είστε για να χρησιμοποιείται ένα μαγαζί για τον πόλεμο στην αντιπολίτευση. Ανθρωπάκια με την δύναμη της παραπληροφόρησης και της προσωρινής εξουσίας . . (αναφέρομαι και στις δύο παρατάξεις)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.