Σάββατο 16 Ιουλίου 2011

"Μηχανιώτικα 2011": Γιορτή σαρδέλας σήμερα

Με τη γιορτή της σαρδέλας, κατά την οποία θα προσφερθεί στο κοινό ψημένη στα κάρβουνα σαρδέλα, καθώς και γαύρος, μαζί με άφθονη ρετσίνα, προσφορά γνωστής οινοποιίας, συνεχίζονται σήμερα Σάββατο οι εκδηλώσεις των «Μηχανιώτικων 2011». Μαζί με τη σαρδέλα, το γαύρο και τη ρετσίνα, θα υπάρχει και ζωντανή λαϊκή μουσική από το συγκρότημα «5+1».

Νωρίτερα, στις 5 το απόγευμα θα συνεχιστούν οι αγώνες του open τουρνουά τένις, ενώ στις 8,30 το βράδυ θα γίνουν βραβεύσεις της ομάδας παγκορασίδων βόλεϊ του Αγίου Νικολάου, για τη σημαντική διάκριση που γνώρισαν φέτος, καθώς και μαθητών που διακρίθηκαν στην 5η Biennale παιδικής ζωγραφικής.
Οι εκδηλώσεις της Παρασκευής, τις οποίες μεταξύ των άλλων παρακολούθησε και ο βουλευτής Γιάννης Δημαράς, πρόεδρος του κόμματος «Άρμα Πολιτών», είχαν για δεύτερη ημέρα μεγάλη επιτυχία, με το κοινό να έχει καταλάβει από νωρίς όλες τις διαθέσιμες καρέκλες στο χώρο του λιμανιού. 
Τα χορευτικά συγκροτήματα από όλα τα δημοτικά διαμερίσματα του δήμου Θερμαϊκού, που εμφανίστηκαν στη σκηνή, ενθουσίασαν τους Μηχανιώτες που παρακολούθησαν την εκδήλωση μέχρι αργά το βράδυ. Ιδιαίτερη εντύπωση με τους χορούς αλλά και τις υπέροχες ενδυμασίες του,  προκάλεσε το ενιαίο χορευτικό συγκρότημα των ΚΑΠΗ Μηχανιώνας, Αγγελοχωρίου και Κερασιάς.
Δεν τα κατάφερε ο αθλητής του Kick boxing που
επιχείρησε να καταρρίψει το ρεκόρ Γκίνες, σπάζοντας
μονομιάς με τη γροθιά του 11 παγοκολώνες. Έσπασε
μόνο 8, διαβεβαίωσε όμως ότι του χρόνου, θα σπάσει 12! 
Απευθύνοντας σύντομο χαιρετισμό ο αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Αθλητισμού του δήμου Θερμαϊκού κ. Γιάννης Βασιλειάδης, σημείωσε ότι παρά τα προβλήματα που δημιούργησε ο «Καλλικράτης», με τη συνένωση των δήμων, έκανε και ένα καλό: Την υποβοήθηση των πολιτιστικών δραστηριοτήτων με τη συνεργασία των πολιτιστικών φορέων της περιοχής. 
Εντυπωσίασαν οι αθλητές του αθλητικού συλλόγου "Μαύρος Πάνθηρας"
παρουσιάζοντας Kick boxing και καράτε, Εδώ αθλητές ενώ σπάζουν  με
κλωτσιά στιλιάρια

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.