Τετάρτη 9 Δεκεμβρίου 2015

Το Σάββατο 12 Δεκεμβρίου ανάβει το Χριστουγεννιάτικο δέντρο

Με το άναμμα του Χριστουγεννιάτικου δέντρου από το Δήμαρχο, Γιάννη Μαυρομάτη, το Σάββατο 12 Δεκεμβρίου, στις 6.30μ.μ, στο Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής στην Περαία, ξεκινούν οι εορταστικές εκδηλώσεις στο Δήμο Θερμαϊκού για την περίοδο των Χριστουγέννων, με τον τίτλο «Αστρογειτονιές».


Μέσα από ένα πλούσιο, πολυποίκιλο πρόγραμμα παιδικών δράσεων, καθώς και δρώμενων για όλη την οικογένεια που θα εξελιχθούν σταδιακά σε όλες τις Δημοτικές Ενότητες, οι φετινές εκδηλώσεις αναδεικνύουν πανανθρώπινες αξίες και έννοιες όπως η Αγάπη, η Ειρήνη, η Συμμετοχή και η Συνεργασία. Στο πλαίσιο τους θα λειτουργήσουν Χριστουγεννιάτικα Χωριά στην Περαία (έναρξη 12/12), τη Νέα Μηχανιώνα (έναρξη 16/12) και την Επανομή (έναρξη 18/12). Οι εκδηλώσεις θα ολοκληρωθούν στις 2 Ιανουαρίου.
Ξωτικά, χιονάνθρωποι, τάρανδοι, μασκότ, ταχυδακτυλουργοί, τυμπανιστές θα υποδέχονται μικρούς και μεγάλους , ενώ κατά τη διάρκεια τους έχουν μεταξύ άλλων προγραμματιστεί συναυλίες, αναβίωση παραδοσιακών εθίμων, μπαζάρ για φιλανθρωπικούς σκοπούς, θεατρικές παραστάσεις.

Tο πρόγραμμα του Σαββάτου 12 Δεκεμβρίου στην Περαία περιλαμβάνει:
 18:30 Φωταγώγηση χριστουγεννιάτικου δέντρου από τον Δήμαρχο Γ. Μαυρομάτη
 18:35 Επί γης Ειρήνη
Τραγούδια για την ειρήνη από το "Πυθαγόρειο Ωδείο" και την Ευρωπαϊκή Νεανική χορωδία Συλλόγου Γυναικών Περαίας "Η ΑΓΑΠΗ". Συμμετέχουν οι: Γ.Ο. "ΑΙΑΣ" Θερμαϊκού, Κολυμβητική Ομάδα Περαίας, 2ο Γυμνάσιο Περαίας.
 19:00 Τα Χριστούγεννα είναι...
Μουσικό - θεατρικά δρώμενα με την ομάδα θεάτρου & τεχνών "Duente".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.