Σάββατο 19 Δεκεμβρίου 2015

Ενδιαφέρουσα δράση της ΡΕΚΚ αύριο στη Νέα Κρήνη

Μία ενδιαφέρουσα δράση, αναπτύσσει αύριο Κυριακή 20 Δεκεμβρίου, στις 10.00 π.μ., στο ΚΑΠΗ Νέας Κρήνης, η «Ριζοσπαστική Ενωτική Κίνηση Καλαμαριάς». Μέλη της ΡΕΚΚ, στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας «Γνωρίζοντας τον τόπο μας»  θα συναντηθούν με κατοίκους της Νέας Κρήνης και μετά από μια σύντομη παρουσίαση της ιστορίας του συνοικισμού, θα συζητήσουν για τα θέματα που απασχολούν την περιοχή.

Θα συζητηθούν τόσο τα προβλήματα και οι προτεινόμενες λύσεις όσο και τα πλεονεκτήματα της περιοχής που μπορούν να αξιοποιηθούν για την βελτίωση της ποιότητας ζωής στην γειτονιά.
Η πρωτοβουλία αποσκοπεί στην ανάδειξη και αξιοποίηση όλων των δυνατοτήτων για την βελτίωση της καθημερινότητας μας, σε θέματα καθαριότητας, οδικής ασφάλειας, προσέγγισης του παραλιακού μετώπου της Νέας Κρήνης ως ενιαίου μέσα από  διάφορες δραστηριότητες, υποστήριξης της τοπικής αγοράς και ανάδειξης του πολιτιστικού δυναμικού της.
Το πρόγραμμα της δράσης έχει ως εξής:
-10 πμ Συνάντηση στο ΚΑΠΗ της Νέας Κρήνης ( Λυκούδη 2). Παρουσίαση της ιστορίας του συνοικισμού και της συμβολής του στο σχηματισμό της φυσιογνωμίας του Δήμου Καλαμαριάς  καθώς και των σύγχρονων  προβλημάτων που απασχολούν τους κατοίκους
-10:30 πμ–12:00 μ. Επίσκεψη σε χαρακτηριστικά σημεία  του Συνοικισμού
-12:00. Συνάντηση με το Δ.Σ. του Πολιτιστικού  Συλλόγου Προσφύγων Μικρασιατών «Αγία Παρασκευή»  Ν. Κρήνης για ενημέρωση και συζήτηση  στα γραφεία του Συλλόγου (Εμμ. Γαγγύλη 2, Νέα Κρήνη).
-1:00 μμ Συνάντηση με το Δ.Σ. του  Πολιτιστικού και Μορφωτικού  Συλλόγου Νέας Κρήνης «Η ΜΠΟΥΜΠΟΥΛΙΝΑ» στα γραφεία του Συλλόγου (Πολυβίου  57)
-1:30μμ Ολοκλήρωση περιοδείας με «ουζοποσία» σε ταβέρνα της περιοχής
Με τον τρόπο αυτό η ΡΕΚΚ επιδιώκει να προκαλέσει την ενεργό συμμετοχή των κατοίκων της Νέας Κρήνης σε θέματα που αφορούν στο συνοικισμό  τους.

Tηλέφωνο επικοινωνίας: 6977 221 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.