Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου 2015

Όταν το Mega αφήνει τα εκατομμύρια και ασχολείται με πίτουρα

του Δημήτρη Κανελλόπουλου
Τα θέματα ήταν δύο. Το ένα, το βασικό, το πόρισμα για τo «μαύρο ταμείο» του ΚΕΕΛΠΝΟ που πάει στη Δικαιοσύνη. Τουλάχιστον 1,5 εκατομμύριο ευρώ δεν έπρεπε να είχαν πληρωθεί. Το δεύτερο θέμα είχε να κάνει με την αγενή στάση του αναπληρωτή υπουργού Υγείας Παύλου Πολάκη κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου.

Και τα δύο είναι θέματα, το ένα πιο σοβαρό, το άλλο λιγότερο. Εγώ δεν λέω να αποσιωπήσεις κάποιο από τα δύο. Όλα έχουν τη σημασία τους. Έλα όμως που το Mega αφιέρωσε το 95% του ρεπορτάζ του στο μικρότερο θέμα, την αγενή στάση του υπουργού, «θάβοντας» προς το τέλος την ουσία, το 1,5 εκατομμύριο ευρώ (διάολε). Μόλις 13 δευτερόλεπτα του αφιέρωσε, 13 δευτερόλεπτα όλα κι όλα, κάθε δευτερόλεπτο και 100 χιλιάδες ευρώ δημόσιο χρήμα!
Τουλάχιστον η ΕΡΤ, η ΕΡΤ που πολλοί κατηγορούν παρουσίασε πολύ πιο αντικειμενικά το θέμα μοιράζοντας όπως πρέπει το χρόνο. 
Και δεν είναι μόνο αυτά τα χρήματα, είναι κι άλλα εκατομμύρια ευρώ που πήγαν σε κανάλια και sites μεγαλοδημοσιογράφων, το ΚΕΕΛΠΝΟ μοίρασε πολύ χρήμα σε ΜΜΕ εκείνο το διάστημα. Υπουργοί Υγείας ήταν (κατά σειρά) ο Ανδρέας Λοβέρδος, ο Ανδρέας Λυκουρέντζος (λίγο καιρό), ο Άδωνις Γεωργιάδης και ο Μάκης Βορίδης. 
Για να μην ξεχνιόμαστε δηλαδή.

Πηγή: ΅Εφημερίδα των Συντακτών

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.