Δευτέρα 28 Δεκεμβρίου 2015

Με επιτυχία η συναυλία αλληλεγγύης στην Περαία

Μεγάλη, ήταν η ανταπόκριση των κατοίκων του Δήμου Θερμαϊκού στη Συναυλία Αλληλεγγύης με σκοπό την υποστήριξη δημοτών και των οικογενειών τους που αντιμετωπίζουν έντονα οικονομικά προβλήματα, μέσω των Κοινωνικών Δομών του Δήμου, η οποία πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Κυριακής στο πλαίσιο των «Αστρογειτονιών».

Το πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής στην Περαία, πλημμύρισε από κόσμο, κατοίκους με τα παιδιά τους, έφηβους και νέους, που έδωσαν μαζικά το παρόν τους, ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα του Δήμου, παρά το κρύο, προσφέροντας τρόφιμα, είδη υγιεινής και μεταχειρισμένα ρούχα σε καλή κατάσταση. Οι σημαντικές ποσότητες που συγκεντρώθηκαν από τις ανιδιοτελείς προσφορές τους, θα αποδοθούν άμεσα στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου, προκειμένου να διατεθούν σε οικογένειες που έχουν ανάγκη.
«Από την καινούρια χρονιά είμαι αισιόδοξος ότι θα μπορέσουμε να διευρύνουμε τις υπάρχουσες δομές και να θέσουμε σε εφαρμογή νέες. Το μήνυμα μας είναι, κανείς άστεγος, κανείς χωρίς τροφή στο Δήμο μας», δήλωσε ο δήμαρχος Θερμαϊκού.
Οι πολίτες διασκέδασαν έως αργά με το δυναμικό μουσικό σύνολο Storm String Quartet σε ροκ ρυθμούς, ενώ τη σκυτάλη πήρε στη συνέχεια το συγκρότημα ΕΚΜΕΚ Ethnik music extravaganza, με τραγούδια της εποχής του Manu Chao, έως συνθέσεις του Λουκιανού  Κηλαηδόνη, του Calexico και του Μ. Χιώτη.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.