Κυριακή 24 Μαΐου 2015

Πιλοτική πεζοδρόμηση του πάρκου Αργυρίων της Επανομής

Πεζοδρομείται πιλοτικά το πάρκο Αργυρίων της Επανομής τους μήνες του καλοκαιριού, σύμφωνα με ομόφωνη απόφαση που έλαβε η Επιτροπή Ποιότητας Ζωής του δήμου Θερμαϊκού και την παρουσιάζει για επικύρωση στο δημοτικό συμβούλιο Θερμαϊκού, στη συνεδρίασή του την προσεχή Τετάρτη.

Η Επιτροπή Ποιότητας Ζωής κατ’ ουσία υιοθέτησε την απόφαση που είχε λάβει νωρίτερα το τοπικό συμβούλιο της Δημοτικής Κοινότητας Επανομής, σύμφωνα με την οποία προτείνεται η πιλοτική πεζοδρόμηση του πάρκου των Αργυρίων κατά τους θερινούς μήνες Μάιο, Ιούνιο Ιούλιο και Αύγουστο.
Συγκεκριμένα, προτείνεται η διακοπή κυκλοφορίας των οχημάτων και από τις δύο κατευθύνσεις ώστε να λειτουργήσει πιλοτικά το Πάρκο των Αργυρίων σαν πεζόδρομος για τις ήμερες του Σαββάτου και της Κυριακής και από την 6η ώρα απογευματινή έως την 12η ώρα βραδινή, κατά τους θερινούς μήνες Μάιο, Ιούνιο Ιούλιο και Αύγουστο. Για την εφαρμογή της διακοπής της κυκλοφορίας θα τοποθετηθούν επιδαπέδιες πινακίδες σήμανσης STOP.

Στην Επιτροπή Ποιότητας Ζωής προεδρεύει η αντιδήμαρχος Τεχνική Υπηρεσιών Πάττη  Πασχαλίδου και μετέχουν οι δημοτικοί σύμβουλοι Τροκάνας Κωνσταντίνος, Βογιατζής Ιωάννης, Τζάκης Φώτιος, Τσουρούς-Μπουγιούκας Νικόλαος, Γιάκης Νικόλαος, Μπίρος Θωμάς, Μήλιος Παναγιώτης και Θοδωρής Ζδούκος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.