Πέμπτη 21 Μαΐου 2015

Καταγγελίες Κωνσταντοπούλου για παραπληροφόρηση καναλιών

Για παραπληροφόρηση από τα κανάλια, έκανε λόγο η πρόεδρος της Βουλής Ζωή Κωνσταντοπούλου, ερωτηθείσα για το επεισόδιο που δημιουργήθηκε χθες Τετάρτη, όταν η ίδια ζήτησε εξηγήσεις από αρμόδιο αστυνομικό επειδή σταμάτησε στη Βουλή την πορεία εργαζομένων στην υγεία.

Αρχικά η κ. Κωνσταντοπούλου εξέφρασε τη δυσφορία της όταν οι δημοσιογράφοι τη σταμάτησαν ενώ προσερχόταν σε εκδήλωση του Συνηγόρου του Πολίτη και τη ρώτησαν για το χθεσινό περιστατικό.
Στη συνέχεια, προέβη στην εξής δήλωση:
«Ζήτησα να αποκατασταθεί η εικόνα του Κοινοβουλίου που δεν είναι ένα Κοινοβούλιο εχθρικό προς τους πολίτες, ακόμη κι όταν οι πολίτες διαμαρτύρονται. Θα περίμενα λοιπόν αυτά τα θέματα να είναι που αναδεικνύονται, τα δίκαια αιτήματα, οι προσπάθεις των υπουργών να αντιμετωπίσουν μια κατάσταση που δημιούργησαν τα μνημόνια, και όχι να αποπροσανατολίζεται η συζήτηση και όχι να δημιουργούνται εντυπώσεις με μια άνευ προηγουμένου εκστρατεία παραπληροφόρησης, την οποία οργανώνουν εκείνα τα μέσα ενημέρωσης τα οποία έχουν επωφεληθεί από μία χαριστική πολιτική των μνημονιακών περιόδων.

»Διότι την ώρα που δεν είχαν οι καρκινοπαθείς φάρμακα, την ώρα που δεν υπήρχαν φάρμακα στα νοσοκομεία κάποιοι τηλεοπτικοί σταθμοί δεν πλήρωναν τις φορολογικές τους υποχρεώσεις. Και θα χαρώ πολύ αν δω ότι αυτό που μόλις τώρα σας παίχτει στα κεντρικά δελτία ειδήσεων όπως παίζονται σχόλια παραπληροφόρησης».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.